chono StarFox_N bilo te lijepo vidjeti nakon dugo vremena, samo jebiga, nisam se mogao skrsiti s vama kad sam bio s malim. @Flipper cestitam od srca!! ❤️❤️❤️ Najbitnije da je sve u redu, ostalo pohvatas bez problema, treninge bez sna si odradio godinama unazad, spreman si 😁
StarFox_N chono Šteta što nisi mogao. Na Copacabani nas se skupilo 20 u društvu. Pišanje od smijeha cijelu noć. Sljedeću ribarsku žena neka čuva maloga a ti s nama na plažu.
Fico Iako mi dan ne uljepša kad moram nešto raditi, uz programiranje često volim slušati glazbu. Nekakav instrumental po mogućnosti. Ovo sam pustio i stvarno mi je uljepšalo dan. Sitnica, ali atmosferično i opuštajuće. Pravo čudo od OST-a.
Torla Flipper Postat ću tata ljudi! Legendo, čestitke od srca!!!! Niš se nemoj bojati, sve nade polažemo u majku djeteta…hehehe Sve će doći prirodno, samo easy. Slijedeću pivu pijem u to ime!
weky Ne morate se brinuti za Flippera, iskusan je on. Malo dijete je potpuno isto što i E3, ali sad zamislite da traje dvije godine u komadu. Po cijele noći si budan. Po cijele dane si umoran i neispavan. Uzbuđen si oko svega što se dogodi, ali ne možeš podijeliti to s kolegama s posla jer ih ne zanima. Razmišljaš koliko će te sve koštati. Sretan si.
Miro Cili dan je dobar Diga se igra diabla pa speka janje ubija se u hrani i kolacima odspava na kaucu sad upalija Alessa na Tomorrowlandu lagano pijem jeger colu i spreman se za ubijacinu veceras…. A sutra mi nista nemoze dan ulipsati vec sad mislin kako ce mi biti tesko sutra
Torla Jučerašnji dan uljepšao Arsenal…. Da dan, uljepšali su mi cijeli tjedan, skroz do slijedeće tekme.
fensisuperstar fensisuperstar ma 12.03 mi je rođendan. Zajebavam te. Ali da ja i maša smo forumski blizanci. <3
ThaUrban Brijac možeš slobodno konzole na njuškalo polako stavljati Nemoj na njuškalo @Flipper, javi se meni prvo. Čestitam!!
TITANXIS darkfenix Domaća rakija je najbolja pogotovo od šljive, nemaš boljeg lijeka. Nego kad se vračaš u domovinu?
TITANXIS Treba postojat i obrnuta tema od ove. kao npr. Što vam je pokvarilo dan? Nije me bilo samo 5 minuta i kaj me dočeka? Kažnjeni članovi. Mislio si ono sigurno neki na brzaka sklepani nickname a kad ono moj kolega darkfenix iz redakcije "Dogodilo se na današnji dan". Opet je otišel u tamnicu ali ovog puta na dulje, bem ti život. A lijepo sam mu reka da bude cool ali nije me poslušal.
Fico TITANXIS Ima i za to tema, ne brini. 🙂 Bitching oliti kukanje sve u 16 dok lopovi kradu Hilfigerove gaće