Uveli mi optiku.

Predao sam zahtjev prije dvije godine. Tko čeka taj i dočeka.

Da mi je netko prije 3 ili više godina rekao da će zabit u kojoj živim imati optiku ne bih mu vjerovao.

Do kraja tjedna će mi prijatelj koji radi u T-Comu doći spojiti ruter.

Jedva čekam da odjebem bezični internet. Da konačno vidim kako je to igrati online igre s normalnim pingom.

StarFox_N

Tako je bilo i meni lani kad je konačno došlo kod nas, ipak smo selo, nisam mislio da ćemo prije 2030 imat 😃

Ne igram toliko online pa mi ping nije neka stavka, ali poželit igrat igru i imat ju u roku sat vremena skunutu je super. Prije je trebalo 12-36 sati ovisno od igre.

StarFox_N Ja već nekoliko godina igram online preko wifija i nisam primjetio neki extra veliki ping. Realno u večini slučajeva je issue moj skill a ne net 😃

Inače imam 70/50 mbita što je navodni neki max za bakar kod mene, a sa optikom bude cirka 300/300 što mi je onak fora za download…ali da je new level i nije..1000/1000 mi je brutalno neisplativo…

Btw koliko im je trebalo vremenski da ti optiku dovuku unutra?

doctorfreak Meni je Wifi stvarno bio problematičan.

Ping mi je uvijek bio oko 70. Kada bi to bilo stabilno ne bih imao problema ali nije. Često mi je variralo mid game 60-90.

Također mi se masu puta dogodilo da upalim igru i ping 120-150.

Onda resetiraj ruter, gasi podatkovne na mobitelu, provjeri da se nešto ne skida u pozadini, traži problem itd.

Dvojica su radili i trebalo im je nešto manje od 2 sata.

S tim da sam im donio po 3 pive, sjedili smo malo zajebavali se, ušli u neke priče itd.

StarFox_N Predao sam zahtjev prije dvije godine. Tko čeka taj i dočeka.

Ja nisam ni znala da će uvest dok se jedan barba nije opojavio na vratima sa fasciklom

doctorfreak Btw koliko im je trebalo vremenski da ti optiku dovuku unutra?

Kad sam ja potpisivala ugovor, od dana potpisa, uveli su sve za 2 tjedna s tim da su žice provlačili i vani po stupovima. A router sam dobila tjedan dana, poslali t com lika i spojio je sve za sat vremena jer je bio neki čiča. Dakle sve skupa jedno mjesec dana.

javila se porezna…bit ce povrata poreza, prodao stari mob i moram na poslovni put pa ce bit opet para….dooobar dan 🙂

Meni su neki dan telefonski nudili optiku, rekoh da mi ne treba zasad jer ne trebaju mi takve brzine. Za surfanje i pregledavanje medijskog sadržaja sa YT mi je čist ok.

Možda jednom kad će skroz ugasit postojeću mrežu pa ću jbg morat.

buz Postajem ponovno tata do kraja godine, ovaj put je sin! 💪

Dao Bog da bude Hajdukovac 😆

Čestitam <3

Brijac S obzirom da sam i kćer odmah učlanio u Dinamo, kaj ću tek sinu napravit. Neće imat izbora. 🤣

buz Ako bude pošten, neće biti Dinamovac. heheheheeheheheheh3ehehe

Javila mi frendova žena da je trudna. Postat ću tata. ❤️❤️😍

buz Brijac S obzirom da sam i kćer odmah učlanio u Dinamo, kaj ću tek sinu napravit.

Njega češ u HDZ

Tuhy Koja čudna podudarnost! Čestitam.

Btw, imam deja vú, mislim da smo ovaj isti razgovor imali i zadnji put kad sam napravio dijete. 🤣

@Tzereen Radije bi ga onda stvarno u Hajduk učlanio. 😄

buz kad sam napravio dijete.

10 dana kasnije