prayer Flipper 100€ za Steelbook je skupo čak i za mene 👀 Ako ga nađeš bez igre reci pa ti ga pošaljem.
oxi Napokon dolazi optika drugi tjedan u moje malo selo od 1500 stanovnika, zanimljivo da se to dogodilo samo pola godine nakon što se gradonačelnik preselio u svoju novo sagrađenu vilu tri kuće dalje, koja slučajnost slučajna.
fensisuperstar Genesis "grad" xD 26.6km kvadratnih pa ti vidi https://hr.wikipedia.org/wiki/Novigrad Imamo Olimpijskog pobjednika Giovannija Cernogoraza, a Lino Červar je započeo karijeru u novigradu. U svakoj teretani stoji slika Aleksandra Vukobratovića, polu čovjeka polu proteina. Ima nadimak Temu Sean Strickland Mi nismo grad mi smo SILA.
Genesis fensisuperstar SELO 🙂 bitno da Cepin zovu najvece selo a imaju oko 10k stanovnika xD sve ispod 20k stanovnika bi trebalo imat status sela, nije to nesto lose, samo bilo bi dobro za drzavu da se ne okupljaju uhljebi u uredima 😃
fensisuperstar Genesis bitno da Cepin zovu najvece selo a imaju oko 10k stanovnika xD kaj briješ. Čepin je općina btj.
sanzo fensisuperstar Ja se slažem, mi smo selo. Jedino mjesto koje može proć za grad u Istri je Pula.
Zero fensisuperstar Stari moj, ime općine je i ime naselja koje je središte općine, jel. A ako nema status grada, što je onda?😃
sanzo fensisuperstar Poreč ne može doć do 20k ni kad pokupi svu okolicu. Mislim da sam grad nema sve skupa 10k. Malo veće selo.
fensisuperstar sanzo Poreč ne može doć do 20k ni kad pokupi svu okolicu. 16.607 (2021.) od onda se pol Kosova doselilo u Dekumanovu.
sanzo fensisuperstar Sa okolnim selima, 8841 samo grad. Mali je porec. Sva ta mjesta kod nas su pocasni gradovi.
sanzo Zero Da je svaki centar opcine grad, istra bi ih imala 30 a ne 10. I to gradove ispod 1000 stanovnika 😃