Miro Aj ugrizi i mene pa cemo skupa doktoru ici

Kaj bit ti? da te ugrizem za kurac? :-D

Alo. Nisam ti ja Tuhy :-D

Dan mi je uljepšao moj Garmin sat. Vozio sam se s biciklom po šumi, dođem do kraja staze i taman da ću krenut doma, a sat me obavještava da mi nema mobitela u blizini. Pogledam torbicu, otvorena i nema mobitela. Sat je zapamtio zadnju lokaciju gdje su se otpojili jedan od drugog i odveo me do tamo kao s kompasom. Pisao je smjer i udaljenost. Bio sam skeptičan, ali stvarno me doveo na 20 metara od sata i automatski su se spojili i počeo je mobitel u lišću zvoniti pa sam ga uspio pronaći. Da nije bilo sata ne bi ga nikad pronašao jer je staza 8km duga, i nisam imao pojma na kojem djelu je pao.

Bome.
Vrijeme savršeno za čaj i TLoU 2.

15 dana kasnije

Mala prvi put u nekih 4-5 mjeseci odspavala cijelu noć bez buđenja, a mali koji spava u drugoj sobi također odradio noć bez buđenja i bez dolaženja u našu sobu. Spavao sam od ponoći do 7 što i nije sad baš nešto puno, ali san u komadu toliku razliku radi.

Brijac a mali koji spava u drugoj sobi također odradio noć bez buđenja i bez dolaženja u našu sobu.

Moj je dosa oko 4ipo jer je grimilo i kaže mi tata jesi iskljucio xbox jer ako nam i on ode što cemo onda

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Brijac

Ima i na boxu fortinte i jos je povezano tako da je sve sa ps5 i na boxu.

Pa on i mala igraju u crossplayu

Pozdravio se sa završnim ispitima koji su me mučili mjesecima ajmooooooooooo

3,543 Broken Chain Images Royalty-Free Images, Stock Photos & Pictures |  Shutterstock

Dobio sam optiku, jedino sad moram cijelu kućnu mrežu renovritat inače sam zaglavljen na "samo" 100/100

Nasao sam stan…iduci tjedan se potpisuje predugovor i dajem kaparu, banka je svoju pre-checklistu odradila i sve je uredu s moje strane, kreditno sam sposoban 🙂

fensisuperstar

Kablovi su ok, sve ostalo je do 100. Slagao sam mrežu prije 10 godina kad nismo mogi dobit 10 Mbps, nisam mislio da će mi ikad trebat preko 100.