Prika U u kuci na rtl-u u nedjeljuHvala ti Boze vec sam mislio da ce se prekinut tradicija,jedva cekam da vidim kako ga udara peglom u glavu 76598 put u zivotu
oxi Sjedimo ja i prijateljica u kaficu i pocne svirat nirvana od rozge, i pocnem ja malo glasnije pjevat Mirjanaaaaa, lik za stolom do pita mene sta se zoves mirjana, ja kazem da, okrene se frajer prema sanku i dere se konobarici POJACAJ MIRJANU!
Fico ELECTRONICUS i njegova tema s najboljim postovima 2015. Taman mi je u ponedjeljak ujutro trebala doza smijeha
buz Idem s curom za Novu na more 5 dana, ali nije mi to uljepšalo dan. Baš jučer navečer razmišljam i bediram se kako ću sad 5 dana bit na moru, a PlayStation moram doma ostavit, a to mi je najljepši period godine za igranje. Al reko ajde nema veze napunit ću Kindle prvi put nakon ljeta pa pročitat napokon neku knjigu kad danas ujutro iz čistog mira dobijem ovu poruku.E to mi je uljepšalo dan!
buz Well, she walked right into that one! Super mi je što joj nisam jednim slovom PS spomenuo i ona razmišlja kak bi si ja mogao uzet konzolu da se igram. To je ljubav <3 Zato ću je ja vodit u novi McDonalds u Zadru. Voli McD više od mene. Tak je uzbuđena šta se u Avenue Mallu otvara (ili se već otvorio do sad? ) kao da je to prvi u HR i kao da nikad nije bila. Ne mogu vam uopće to objasnit, morate doživit to uzbuđenje da vidite kolko se ona tome veseli.
yakuza_stinger - Ukrasti 2 tacne iz mekića- popeti se zadnjim kotačima na njih- dić ručnu- stisnus gas do daske???- FD drift profit