Ahahaahahha!
Što vam je uljepšalo dan?
Ne znam kome snijeg može biti pozitivna stvar.
Ajde ako nisi vozač i ako ti ne smeta svakodnevnim aktivnostima, pa da iz toplog doma posmatraš njegove čari, onda ok.
Ali kad moram negdje na put (kao danas) pa valja očistiti oko kuce i ispred garaže, onda su muke isusove.
A trenutno pada evo, 30 cm je napadalo, i đubre ne odustaje.
Kod mene ima 1cm snijega, možda i manje.
Kod mene ima 1cm , možda i manje.Seems legit.
Ne znam kome snijeg može biti pozitivna stvar.to ti je tako kad živiš u "Welcome to bosna & hercegrvatina, your car is already here"
Ajde ako nisi vozač i ako ti ne smeta svakodnevnim aktivnostima, pa da iz toplog doma posmatraš njegove čari, onda ok.
Ali kad moram negdje na put (kao danas) pa valja očistiti oko kuce i ispred garaže, onda su muke isusove.
A trenutno pada evo, 30 cm je napadalo, i đubre ne odustaje.
Neki orkanski vjetrovi koji su sinoć otopili sav snijeg od 20ak cm što je napadao. Jutros izlazim vani i gledam nigdje snijega ni za lijeka, reko sanjam.
Upalim Accuweather vidim 13 stepeni vani, a preksinoć se smrzo ko 3 šiptara, -9 bilo.
Sad planiram da iskoristim ovo vrijeme i bacim koji ramstek na kamin.
Volim ovu planetu.
Raziel bolje bi ti bilo da zoveš Razielku da ju trpaš dok nisi otišao da radiš za 'Muricu!
Falit će ti. Poslije ćeš morat da guziš Fergusona i Gianfranka nekog.
Nekako imam osjećaj da će mi materin sjecani burek najviše falit, al ajde.
A to za guženje, nije problem.
I onako ne guzim..
The walking dead finale rano ujutro,kisa i bf1 update sa 2 nove mape
The walking dead finale rano ujutro,kisa i bf1 update sa 2 nove mapenema posao nema spavanja samo hc
Nekako imam osjećaj da će mi materin sjecani burek najviše falit, al ajde.Ona guzi tebe ?
A to za guženje, nije problem.
I onako ne guzim..
Heat sto si uradio od čoveka?
Ništa prije braka.
Ništa prije braka.Da trpaš toplog brata.
FensiSuperstar to je sve prije posla Buđenje u 4 i 50h
Stigle igre South park i novi Lego Marvel super heroes 2. Što čovjeku više treba...
Stigle igre South park i novi Lego Marvel super heroes 2. Što čovjeku više treba...Street Fighter V Arcade Edition
viper89 mi je uljepšao dan.
Postavio mi je sliku/link za PSN profil.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeelika mu hvala. :
Nakon sta mi nije stigla jakna koju sam platio 45€ sa neke stranice,paypal mi javio da je odlucio u moju korist i vracaju mi puni iznos nazad.
MTV UP!
Sjedim na poslu, dosađujem se i krepavam, ne valja ništa danas, ali pijem MTV UP! i odmah se osjećam bolje.
Poletno.
Zaigrano.
Radosno.
Jer po prvi put vidim nešto od MTV-a što mi se sviđa.
Sirijusli, ovo prvi put pijem i uopće nije loše.
Fensijeva novogodisnja cestitka hejterima FFA foruma!!