Raziel Udarao sam ja i na ovome brodiću, ne treba meni jahta. 😆

buz sudeci po slici, mislim da je ipak to gliser, a ne brodica, ali nu… 😁

Prvi put se upoznao s čarima hrvatske birokracije i na kraju dana uspio pokupit sve šta mi treba 🥳

weky Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno!

U rangu:

Nakon svih ovih godina duja i dalje odoljeva prolasku vremena. Sada funkcionira isključivo naopako okrenuta, od zadnjeg puta izgubila je mogućnost prikaza boja, ali PES 2008 se i dalje savršeno vrti i svaki put mi iznova uljepša dan. Još kad uvalim frendu par golova s Vierijem ili Mutuom instantno se vratim u neke mlađe dane.

I imaš miljeiće! Win win

sandidam ovo si želim priuštit već jako dugo. PS2 i PES2 party sa starom ekipom

Danas napokon na more, kreće godišnji i tri tjedna uživancije. Prvo dva tjedna Pula, a onda još tjedan dana Jadrije kod Šibenika. Bili su nekakvi planovi da se ide s društvom na SIciliju ili u Napulj/Amali Coast no s obzirom na vrućine i preporuku da se ne ide u taj dio Italije ljeti ostavili smo Italiju za proljeće kad ćemo auto obići Toskanu u 8-9 dana 🙂 Tako da tri tjedna sve četiri u zrak i laganini 🏖️

Picek sve četiri

svih pet

Picek Danas napokon na more, kreće godišnji i tri tjedna uživancije.

Čestitam. Uživaj!

Jedva čekam i ja opet na more. Početkom 9-og kad se raziđe malo gužva. A Amalfi je želja također.. samo di su pare

Picek Uživaj u Istri. Potpuno nepristrano mogu reć da je tu ljepše nego u Italiji 😃

sanzo što se tiče čistoče mora i odmora slažem se. No Italija predivna za posjetiti, ima dijelova koji su baš vrh vrhova.

Picek tako, tako…

Imas dijelova Italije sa ljepsim i ciscim morem, nego pojedini dijelovi Istre.

Primjerice dio zapadne obale Istre ima muljevito i pjeskovito dno, blatno more, meduze i ostale pizdarije. Jednostavno ne mozes usporediti cistocu mora sa drugom stranom, primjerice Rabac, Brestova ili Brseč. Nebo i zemlja razlike

Picek No Italija predivna za posjetiti, ima dijelova koji su baš vrh vrhova.

Italija je top, top, top. Samo guštaš u hrani, piću, ambijentu i nevjerojatnoj atmosferi, pogotovo po manjim mjestima Toskane i Lacija.

weky slažem se, Toskana je vrh vrhova, bio sam dva puta i svaki put obišao nekoliko gradova iako se nisam duže zadržavao. Žena nije nikad bila, a san joj je posjetiti taj dio Italije tako da idemo iduće godine, a ni ja se ne bunim da opet odem tamo. Koliko god da ideš uvijek možeš otkriti nešto novo.