Ažurirane žaruljice u farovima.
Sat i pol vremena, pošten kardio, tj. šetnja simo tamo, usput patentirao tri nove psovke.
Osjećaj zadovoljstva na kraju, neprocjenjivo.
Što vam je uljepšalo dan?
Ovo bi moglo ići u kategoriju “što vam je do sada najsretniji trenutak u životu”, no budući da nemamo takvu temu, napisat ću samo ovdje da ću postati tata. Kvragu, u zadnje vrijeme unatoč ratovima i pandemijama meni baš sve nekako ide prokleto dobro. Živjeli svi
Cestitam! Sigurno najljepse iskustvo u zivotu!
Deadwalker Ako misliš da do sada nisi imao vremena za gaming...
buz a dobro, izgubiti će vrijeme na dijete, ali će usparati na sexu!
Deadwalker čestitam!!!
Deadwalker hahaha cekaj da stigne prinova...vec ces prvu neprospavanu noc vidjet "srecu"
Deadwalker nadalje ces gejmati samo najnuznije i neizostavno, naravno ako je singleplayer i mozes pauzirati kad god, ako budes dovoljno odmoran da uopce mozes igrati
p.s. isplati se
Jučer položio stručni ispit iz zaštite od požara. Zadnja dva mjeseca sam se napatio s pripremom (nekoliko stotina strana kemije, fizike, arhitekture itd.) jer mi kao ekonomistu ispit nije bio lagan za pripremu. No nakon 2h pismenog i sat vremena usmenog kod 5 različitih ispitivača sve je prošlo ok
Kod nas je polaganje zaštite na radu bila smijurija, jedno predavanje i potom ispit pa onda prođeš pitanja grupno. Isto kao i za prvu pomoć (ne ona za vozački, makar dođe na isto). Sveli su to na formalnost jer nikome nije u interesu da itko padne.
Zaštita od požara? Bolje da ne pišem kako je to izgledalo nekad prije. 20 min trekeljanja i eto diplomice.
Zero ovo što pišeš to je osposobljavanje za rad na siguran način i osposobljavanje za zaštitu od požara i to prolaze svi zaposlenici no to nije stručni ispit. Stručni ispit je nešto sasvim drugo iako to ljudi miješaju no nema veze jedno s drugim.
@yakuza_stinger mislim da si pomiješao s ovim što je kolega @Zero spomenuo. Stručni ispiti iz zaštite od požara (polaže se u MUP-u) i zaštite na radu (polaže se u Ministarstvu rada) su nešto sasvim drugo. Koliko znam, za zaštitu od požara je sigurno u zadnjih 12-13 godina ispit pismeni i usmeni te ima padova i ponavljanja.
Mislim da je to to. Onda jesam pomješao. Iako realno bi i to osposobljavanje trebalo biti bolje odrađeno i da nas baš ispita kako kvalitetno ugasiti požar.
Picek Znam, vidio sam da si napisao da je stručni, ali prvo mi je palo na pamet to za dodatne edukacije i certifikate za određene poslove.
U stvarnosti velika većina nas srećom nikad neće morati upotrijebiti ni vatrogasni, niti će trebati znati što staviti nekime na ranu da ne iskrvari ili se inficira. Al eto, propisi i mjere opreza.
Picek je to vjerojatno morao jer će biti u firmi zadužen za to, ovo drugo je više tečajčić koji ti pokazuje kako da si ne sjebeš kičmu kad dižeš teško i da znaš kaj treba u slučaju požara ili nečeg.
Ja ga više ne mogu smislit. Bio mi je simpa u kvart priči, a sad mi je već onako
- Uređivano
A ono... album je 50:50, draži mi je u KUKU$u kad repa nego tu kad se sprekenjava s autotuneom, ali ima dobri stvari na kojima se stvarno kvalitetno zajebava.
Hilje je najbolji regionalni reper svog doba, možda i ikad, ali ovaj album ne pokazuje baš to. Eventualno Mbappe i Cura s Kvarta.
A Lockrooma nabijem sa WHOA ispred svake pjesme.
Ni blizu ovom:
- Uređivano
Nikad nisam čuo niti jednu pjesmu od tog lika, osim onu sa Žažom, ali gledao sam neku emisiju na televiziji i frajer je u studiju bio u sunčanim naočalama, što ga je automatski kategoriziralo kao megaseljačinu.
Ljudi koji nose sunčane u zatvorenom prostoru su megaseljačine. Ljudi koji nose sunčane naočale po mraku su megaseljačine. Ljudi koji nose sunčane naočale po oblačnom vremenu su megaseljačine. Tko se prepoznao u bilo kojem napisanom scenariju, jebiga, sve znate.