A kaj moru sjebat jer realno priznali to ili ne,Ubisoft radi dobre igre,na stranu sve ostalo,ali igre su im u ogromnoj velicini jako dobre.

Jel' moguće da će Ubisoft napraviti nešto originalno?
Da, a slučajno su čekali pozitivne reakcije na Horizon prije započimanja ideje. Na stranu robotski dinosauri, opet Sony prvi gura nove settinge.

Ovako je i FC3 najavljen koji mjesec pred izlazak pa je svejedno bio jedna od najboljih igara prosle generacije.Ipak,bitno je naglasiti da je vremenska razlika izlaska izmedju FC3 i FC2 bila 4 godine.
FC4 koji je bio FC3 copy/paste na drugoj lokaciji je izasao 2 godine nakon trice.
Ovo izlazi nakon tek godine i pol od izlaska cetvorke i imam razloga smatrati da ce donijeti malo pravih inovacija iako ovaj trailer nalaze suprotno...

Jel' moguće da će Ubisoft napraviti nešto originalno?
Da, a slučajno su čekali pozitivne reakcije na Horizon prije započimanja ideje. Na stranu robotski dinosauri, opet Sony prvi gura nove settinge.
Mislim da je za to ipak kriv Jurassic World :)

A kaj moru sjebat jer realno priznali to ili ne,Ubisoft radi dobre igre,na stranu sve ostalo,ali igre su im u ogromnoj velicini jako dobre.
Najdosadnije igre u biznisu po mom misljenju.
Osim SC serijala i ajd nekoliko igara.

Zadnje vrhunske igre za mene su im Far Cry 2 i AC2, i onda su te ostre i britke igre pretvorili u luna park zezalice, intelektualno plitke...

Ako zbog ničeg drugog, kupujem zbog genijalnog covera.

Lega,jedva cekam...

+1
Jedino što sam od Ubisofta ikada ozbiljnije igrao je Splinter Cell serijal i stari Ghost Recom. Od kada je došao Assassin's Creed, sve igre su im se svele na osvajanje tornjeva i potpuno automatiziranu borbu.
(generaliziram, al' ono...)

Bilo bi odlično kad bi napravili pravi survival open world, ali nekako sumnjam u to.

Očekujem da će biti zabavna dok se ima što craftati, nakon toga brisanje

+1
Jedino što sam od Ubisofta ikada ozbiljnije igrao je Splinter Cell serijal i stari Ghost Recom. Od kada je došao Assassin's Creed, sve igre su im se svele na osvajanje tornjeva i potpuno automatiziranu borbu.
(generaliziram, al' ono...)
Šta bih ja dao za punokrvni nastavak fenomenalnog Chaos Theory-a (ne Double Agent), kakve su samo to igre, pogotovo prva tri nastavka.
Ona napetos skrivanja u mraku dok neprijatelj prolazi pored tebe, methodical proračunavanje rute neprijatelja, prelaženje jedne misije koja može trajati preko sat vremena, ali proći sve stealth je bilo takav gušt...

Od onog Conviction-a pa nadalje skroz sam hladan na serijal, a ovaj novi R6 mi je također totalno neozbiljan (a kao argumente predlažem da (tko nije) odigrate stare R6-ove).
Od kad je AC počeo i ta era ps3/x360 igara, počeli su baš praviti skroz automatizovane i također po mom mišljenju dosadne igre (IMO IMO i još jednom IMO, nemam ništa protiv ljudi koji to obožavaju).

Nisam igrao FC4, ali FC3 sam prešao i to doslovno pola sam na silu igrao, čisto jer volim dovršiti ono što počnem.
Ali već nakon 10-og osvajanja outpost-a bilo mi je mučno.

Zato me Primal ne privlači toliko jer sve je to na isti kalup (blood dragon mi je iznimka, on mi je extra bio ponajviše zbog setting-a i humora).

Ne mislim da su loše igre, samo da više to nije za mene.

Ubisoft je gori "kapitalist" od EA-a. Našli su jednu formulu koja se prodaje i drže je se ko pijani plota.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kad vidis 10 metara visoko mladunce mamuta is prvog lica kako juri prema tebi brzinom Opel Corse ima da ti se drek smrzne

2 mjeseci kasnije

Strašno mi se sviđa igra. Jedva čekam. Sviđa mi se doba u kojem se odvija.

Evo 16 min gameplaya...šteta samo što je kvaliteta užas. Čekam Gamersyde video...

http://youtu.be/OWHiPS75ffI

Evo ovdje na IGNu 30 minuta. Poznata formula samo u drugom ruhu.

http://www.ign.com/articles/2015/12/04/watch-30-minutes-of-far-cry-primal-gameplay

Meni se jako sviđa.
Već vidim da će biti mnogo epic trenutaka.
Jedva čekam.

Izgleda kao DLC za FarCry 4, nešto što bi se igralo kad se napušiš sa onom dvojicom budala pa te halcevi spucaju. 

https://www.youtube.com/watch?v=kRZqX-XvmII