A kaj moru sjebat jer realno priznali to ili ne,Ubisoft radi dobre igre,na stranu sve ostalo,ali igre su im u ogromnoj velicini jako dobre.
Najdosadnije igre u biznisu po mom misljenju.
Osim SC serijala i ajd nekoliko igara.
+1
Jedino što sam od Ubisofta ikada ozbiljnije igrao je Splinter Cell serijal i stari Ghost Recom. Od kada je došao Assassin's Creed, sve igre su im se svele na osvajanje tornjeva i potpuno automatiziranu borbu.
(generaliziram, al' ono...)
Šta bih ja dao za punokrvni nastavak fenomenalnog Chaos Theory-a (ne Double Agent), kakve su samo to igre, pogotovo prva tri nastavka.
Ona napetos skrivanja u mraku dok neprijatelj prolazi pored tebe, methodical proračunavanje rute neprijatelja, prelaženje jedne misije koja može trajati preko sat vremena, ali proći sve stealth je bilo takav gušt...
Od onog Conviction-a pa nadalje skroz sam hladan na serijal, a ovaj novi R6 mi je također totalno neozbiljan (a kao argumente predlažem da (tko nije) odigrate stare R6-ove).
Od kad je AC počeo i ta era ps3/x360 igara, počeli su baš praviti skroz automatizovane i također po mom mišljenju dosadne igre (IMO IMO i još jednom IMO, nemam ništa protiv ljudi koji to obožavaju).
Nisam igrao FC4, ali FC3 sam prešao i to doslovno pola sam na silu igrao, čisto jer volim dovršiti ono što počnem.
Ali već nakon 10-og osvajanja outpost-a bilo mi je mučno.
Zato me Primal ne privlači toliko jer sve je to na isti kalup (blood dragon mi je iznimka, on mi je extra bio ponajviše zbog setting-a i humora).
Ne mislim da su loše igre, samo da više to nije za mene.