Kao što se očekivalo, ništa posebno. Ovih deset minuta gameplaya je dosadno do bola.
Više bi volio da su ovaj setting iskoristili za novi IP.
Far Cry Primal
Već su me počele smetati reciklirane animacije, a i sama igra mi se čini poprilično dosadna, barem ovih 10 minuta.
Ma gameplay kao gameplay je dosadan...isti kao i svi prethodni pa se ekipa zasiti.
http://youtu.be/VyK_liwiC-Y
minion master sa instaspawn zivotinjama po zelji i totalno realnim freedom owl bomberom
neznam cini mi se nekak previse kao ubisoft™ open world igra
a nisam ni fan followera u igrama
Ista formula uz malo novosti i drukcijeg settinga...standard...
evo nesto zanimljivo na ovu temu
https://www.youtube.com/watch?v=jCmmYF4rOwo
Recite vi što hočete. ali u FC serijalu su veće beštije bile opake i kad smo imali strojnice, kamoli ne sada kada imamo samo strelice i koplja. Ovo mi više izgleda kao survival sandbox :
Recite vi što hočete. ali u FC serijalu su veće beštije bile opake i kad smo imali strojnice, kamoli ne sada kada imamo samo strelice i koplja. Ovo mi više izgleda kao survival sandbox :ja bi bio odusevljen da je tako ali ovo je vise arkadni minion master open world nego survival
Meni igra izgleda super. Sve sto volim u Far Cry u novom, zanimljivom razdoblju. Osvajanje outposta, istrazivanje, lov, borbe, jahanje mamuta.
Ne treba nista mijenjati, FC je izvrsna igra i ovo ce takodjer biti za cistu desetku.
Trenutno na vrhu top liste iscekivanih igara u 2016, zajedno sa The Division i Uncharted.
Kao što se očekivalo, ništa posebno. Ovih deset minuta gameplaya je dosadno do bola.THANK YOU!
znači, umro sam od dosade.. FC4 kad sam zaigro bilo je "uuuuuuu jest dobraaa!" a onda se puškom tjerao da upalim da završim kampanju.
To i mene muci,kupil Complete Edition,uzival oko 30 sati i sad mi vec dva mjeseca stoji na polici :/
Prvi dojam je dobar u Far Cry ali onda kad shvatis da cijelu igru radis jedno te isto dosadi. Doduse meni je FC3 bio dobar ali cetvorku mi ne pada na pamet igrati jer je to FC3 na drugoj lokaciji. Primal na trecoj. Ubisoft je nula od firme. Samo copy paste.Kao što se očekivalo, ništa posebno. Ovih deset minuta gameplaya je dosadno do bola.THANK YOU!
znači, umro sam od dosade.. FC4 kad sam zaigro bilo je "uuuuuuu jest dobraaa!" a onda se puškom tjerao da upalim da završim kampanju.
http://www.youtube.com/watch?v=pvo5XjtdPZs
Sve što fali far cryu je jedan ton ozbiljnosti u priči i settingu, npr kakav je imao FC2, i manji broj gluposti na mapi, a više supstance u gameplayu, po uzoru na MGS V.
Malo sam guštao u FC4 nedavno i nisam se mogao prisiliti da ju završim jer svaki put kad bi krenula animacija ja bih ili izvadio mob ili otisao na wc/jest.
nije problem ni taj copy/paste da je priča na nivou trojke, meni je ona radnja u FC3 bila odlična, pogotovo Vaas koji te ganja i muči psihički kroz čitavu igru. U FC4 onaj "what's-his-face" me se nije dojmio uopšte.Prvi dojam je dobar u Far Cry ali onda kad shvatis da cijelu igru radis jedno te isto dosadi. Doduse meni je FC3 bio dobar ali cetvorku mi ne pada na pamet igrati jer je to FC3 na drugoj lokaciji. Primal na trecoj. Ubisoft je nula od firme. Samo copy paste.Kao što se očekivalo, ništa posebno. Ovih deset minuta gameplaya je dosadno do bola.THANK YOU!
još su imali 2 godine za razvoj igre, znači, nije godišnji ciklus kao kod Assassin Creed-a, nego dvije godine vremena da se napravi igra kako treba. ali ne, hajmo mi njima zalijepit sve isto uz jeftiniji screenplay i ćao.
Meni je cak i radnja ok u cetvorki,a u trojki mi je bila katastrofa,a Vaasa ne cu ni komentirat,prelos lik.
Borba prsa o prsa koliko vidim iz ovih videa je jako loše izvedena. Kao i same animacije pokreta.
Kao da gledam nekakvo early access survivor PC smeće kojeg je pun net. Na tome su morali više poradit.
Onda neprijatelji s lukom i strijelom trči prema igraču koji ga s dva udarca sredi.
Citirat ću Baru "užas."
Da ne bude sve tako loše pohvale što nisu stavili engleski jezik već su su stavili izmišljeni.
Meni je ovo katastrofa! Dosadan gameplay, repetitivne radnje bez ikakve nagrade i totalno promašen koncept cijele igre.
Meni se čini da ovo nebum igrao. FC4 je bio odličan, zabavna igra u svakom pogledu, ali ne sjeda mi baš ta brija bez puški.