Ok, ajd recimo da je moguće da se boriš protiv sabljozubog, ali zašto jebemu sve, u takvim uvjetima ti ljudi hodaju bez krzna!? Zašto? Šta je toliko teško bilo navući kožu, neko krzno, prsluk na te likove, a ne ovako do pasa goli oni tumaraju ledarom!

Pa meni je djed rekao da su oni tako živjeli prije i nije bilo zima.  8)

To ubija atmosferu! Meni je glupo! Šta je sljedeće? Razbijanje oraha zaleđenom kitom?

Ok, ajd recimo da je moguće da se boriš protiv sabljozubog, ali zašto jebemu sve, u takvim uvjetima ti ljudi hodaju bez krzna!? Zašto? Šta je toliko teško bilo navući kožu, neko krzno, prsluk na te likove, a ne ovako do pasa goli oni tumaraju ledarom!
Na slikama vidim da je lepo vreme, no.

Si gledal

Gledao!  :) Čak i oni imaju krpe na sebi!

• [deleted]

Ko nije gledao Gogs nije ni gledao crtiće 
KAd se samo sjetim ,
ON topic
Bez obzira  tko šta  rekao cijeli FC serijal mi je jaaaaako drag pa ću ovo SIGURNO igrati.

FC serijal mi je postao užasno drag sa trojkom i četvorkom. Ova promjena settinga bi mogla biti dobra makar ja više volim moderniji setting.
Izlazi u meni ne baš najbolje vrijeme, tako da ću ipak pričekati jesen sljedeće godine s kupnjom.

tako da ću ipak pričekati jesen sljedeće godine s kupnjom.
pa tad ce bit FC5 

Pa jel ovo zaokret u serijalu i pravi nastavak? Ili neki manji spin off tipa Blood Dragon?

Elias Toufexis daje glas glavnom liku :

https://twitter.com/EliasToufexis/status/651466754946953217

Opa,jebeno Elias i doba radnje,ovo mirisi na spektakl,pratim sa ogromnim zanimanjem.

Jako zanimljiv koncept... ovako nešto fali gaming industriji, ali bojim se da ćemo samo dobit FC u novom settingu. FC mi je kao igra odličan da me se ne bi krivo shvatilo, ali bojim se da ne bude kao neki DLC na kraju ispalo. Isto tako bit ću najviše razočaran ako čujem engleski ili bilo koji jezik u igri. To bi bilo apsolutno, 100%-tno sranje. Rađe da ništa ne pričaju i samo se glasaju nego da pričaju jezik.

Sad gledam trailer i jbg, jezik je tu, ali bolje takav nego engleski.
"In his eyes, the greatest parasite isnt microbial, its linguistic"

ONTOPIC
Da ništa ne pričaju ili samo ispuštaju glasove i u ovom settingu, to bi bila fenomenalna art igra, al bojim se da to od Ubija ne budemo dobili, barem ne pod nazivom Far Cry jer su to igre prilagođene širokom tržištu i velikoj zaradi. Tako da od njihovih "velikih" igara više ne očekujem ništa.

Trojku sam dvaput prešao, četvorku nisam prešao jer mi je dosadila nakon nekog vremena
U svakom slučaju pratim jer je setting jako interesantan

Nema sad je bas furka zesca na stone age i neka malo za promjenu, vjerujem da ce ovo biti hit.

Mene najviše privlači vrijeme rednje. Vidjet ćemo, nekako iz iskustva neću previše očekivat od Ubija

Jel' moguće da će Ubisoft napraviti nešto originalno?

Šalu na stranu, sviđa mi se dosta koncept. Nije da svaki dan možeš u video igrama goniti mamute i strepiti od ancient tigrova :)

Realno izgleda predobro. Setting je odlican i bas pase za FC... Da ne spominjem da su mehanike i gameplay odavno vec spremni za ovako nesto. Pa pogledajte samo FC3 i tatau warriora  , puno bolje ovo pase nego whatthefuck je trebao onaj lik biti u fc4.

Sve je super ali ipak... Ubisoft. Nazalost shebat ce nesto kao i obicno.