Solid Snake Playthrough MGS serijala na Youtube #narodželi
FFA Community Gaming Portal
Imate kakav plan šta planirate objavljivati na YT? Samo s next-gen konzola ili i retro stvari?što bi tebe konkretno zanimalo? i što bi volio vidjet na našem kanalu?
On bi volio najviše Fifu vidjetiImate kakav plan šta planirate objavljivati na YT? Samo s next-gen konzola ili i retro stvari?što bi tebe konkretno zanimalo? i što bi volio vidjet na našem kanalu?
Solid Snake Playthrough MGS serijala na Youtube #narodželiIf the thirst is real, why not .
može playthrough uz komentar?
1000 kn max.Vrbujte Banića, tech wars 3.0Slobodno nas spojis
BlueHell... , tu jos nemamo jasnu strategiju. Treba nabaviti i opremu za snimanje, a sve je to odredjeni financijski izdatak. Idemo polako.
Će da se Master snima?
može playthrough uz komentar?Ma može i to, sve se da dogovoriti .
Bome odvažan korak :)
Podržavam inicijativu, al' mislim da niste ni svjesni koliko je to zapravo posla. Ovo ne pričam tek tako - bio sam urednik na projektu gaming televizije 3 godine, pisao za HCL do nedavno. Recimo video - samo da se napravi nekakav konkretan video za YT u trajanju od 4 minute, može otići i do 3 radna dana. Istraživanje tema, priprema scenarija, naracija, traženje / snimanje odgovarajućih materijala, montaža, izrada labela...Ima toga.
Toplo preporučam baby korake i definiranje jasnih ciljeva za cijeli projekt. Radit sve pomalo na 10 frontova, ništa od toga neće biti na kraju :)
što bi tebe konkretno zanimalo? i što bi volio vidjet na našem kanalu?Nemam konkretnih želja, pitam čisto iz radoznalosti. Inače niti ne gledam walkthroughse po YT ili bilo što drugo o igrama tek možda poneku recenziju tako da niti ne znam što u tom području prolazi kod ljudi...
On bi volio najviše Fifu vidjetiZajebo si se
Vrijedni su momci, željni su uspjeha.
Ni u jednom najmanjem trenu ne sumnjam u njihove planove i ciljana dostignuća, jer osim vještine i znanja imaju nešto na sto se oduvijek mogu osloniti.
Na nas članove, koji ćemo uvijek biti tu kad je pomoć i razumijevanje u pitanju !
Bome odvažan korak :)S ovime se slazem. Najbolje se odluciti na 2,3 stvari i njih napraviti kako treba, a tek onda se prosirit u neke druge sfere, jer se inace sve to razvodni, a i trebas ogroman broj ljudi onda, koji ti nece odustat nakon par mjeseci, nego ce ti radit na sadrzaju kroz cijelu godinu. Bolje po malo pocet.
Radit sve pomalo na 10 frontova, ništa od toga neće biti na kraju :)
Decki, sve je pod kontrolom. Nismo mali da ne kuzimo neke stvari. Osim toga zagovaramo nacin da se napravi kako treba, a ne da se zadovolji forma kolicine sadrzaja.
Bome odvažan korak :)Apsolutno si u pravu i svjesni smo svega toga, nismo pali s Marsa. Nimo ni rekli da je to nas fokus. Jednom u buducnosti svakako da, ali kao sto smo rekli, trenutno ni opreme ni novaca za nju. A ni ljudi. Sigurno da nismo isli u sve ovo razmisljajuci da cemo biti novi IGN u roku tjedan dana. Ako je ovo bio dobronamjeran savjet, a ne nasladjivanje, onda ti svakako hvala i cijenimo to.
Podržavam inicijativu, al' mislim da niste ni svjesni koliko je to zapravo posla. Ovo ne pričam tek tako - bio sam urednik na projektu gaming televizije 3 godine, pisao za HCL do nedavno. Recimo video - samo da se napravi nekakav konkretan video za YT u trajanju od 4 minute, može otići i do 3 radna dana. Istraživanje tema, priprema scenarija, naracija, traženje / snimanje odgovarajućih materijala, montaža, izrada labela...Ima toga.
Toplo preporučam baby korake i definiranje jasnih ciljeva za cijeli projekt. Radit sve pomalo na 10 frontova, ništa od toga neće biti na kraju :)
Youtube kanal ce sluziti u pocetku za gameplay videe (primjer imas na kanalu) ili streamanje, kao i za community potrebe.
Pozurivat se u nesto svakako necemo. Prilicno smo realni kad pricamo o svojim mogucnostima. Isto tako, mozete se i sami uvjeriti da od pocetka, dakle prije vise od godine i pol sve radimo postepeno. I ne moze se reci da nismo uspjesni.
Naravno da je dobronamjerni, samo sam (pre)često vidio kako se dobar početni entuzijam raspuše pod težinom visokih očekivanja.
Inače mi se sviđa dosta kako ste ovdje krenuli, fali na ovim prostorima neko normalno mjesto za gaming diskusije bez redovitih doza trolanja i ego tripova.
Da, imas pravo, koliko toga je propalo a recimo i tehnicki i novcano su bili jaci nego mi sad. Htjelo se sve odmah i sad. Evo, mi cemo pokusat, polagano, pa sto bude...
Fenix
Nisam pronašao YT kanal jučer
Nexus video je bio o r6 siege,nadi tamo u temi video
Nexus video je bio o r6 siege,nadi tamo u temi videoAha.
Nisam zalazio previše u taj topic.
Thx.
Eto im subscribe sada
Pretpostavljam da želite napraviti sličan koncept kakav je imao i GP, tj. da članovi šalju vijesti, pa to kasnije administratori cenzuriraju i po mogućnosti objave ako vijest zadovoljava kriterije? To je tada dobro funkcioniralo, i ne vidim razlog zašto ne bi i sada. Što se tiče recenzija, kolumni i videa i sl., to je već kompliciraniji posao, ali valjda i tu ima zainteresiranih. Dobra stvar kod volontiranja je što nema pritiska, a portal kao besplatna nadogradnja ( pretpostavljam da pucate na SimplePortal) može biti samo dobar bonus.