Dragi kolege forumaši,

kao što znate, uskoro se u javnost pušta FFA Gaming Community Portal. Community u naslovu nije reda radi, već je ideja da našu zajednicu maksimalno približimo svojim članovima, koji će biti intenzivno uključeni u kreiranje sadržaja, kao i u sam razvoj općenito.

Nakon godina ignoriranja i maćehinskog odnosa od strane ljudi koji su vodili gaming forume, a čiju smo jezgru činili upravo mi, logičan slijed događaja je da mi sami pokušamo stvoriti nešto totalno suprotno. Želja nam je da svaki član FFA ovo može nazvati svojim Communityjem. Kako je ovo prvi veliki projekt ovakve vrste na našim prostorima, nadamo se vašoj punoj podršci i da ćemo zajedno postići ono čemu težimo već toliko vremena.

Ova tema dalje može poslužiti kao opća tema za pitanja, prijedloge i komentare. Nadalje, ovaj podforum ćemo koristiti u svrhu vođenja Community Projekata o kojima ćemo malo opširnije još danas!

Djevojka dana na naslovnu moj predlog. :

Bolje ti sa joystickom na strateškom mjestu 

Mislim da se Retro sekcija ne smije izostaviti  :
I legendarni serijali kao i underdog igre koje su oduševile.

Ako se ponude forumasice, rado cemo stavit

Neka mala flash igra na naslovnu moj predlog.

Probali smo ali sve je sony uzeo za PS+

Probali smo ali sve je sony uzeo za PS+
https://youtu.be/aZHvd0ks7Es

Jedan dobar portal treba na našoj sceni. Samo uzmite vremena koliko treba i kak ameri kažu "Devil is in the details".

Za uspješan rad portala jedna pjesmica:
https://youtu.be/vBcwRqBkzlo?t=10s

Ja bih vam stvarno pomagao sto se tice nekog sadrzaja ali ovo sto bih ja ponudio bilo bi vise za korporativne klijente nego za gejmere iako ima dodirnih tacaka sa gejmingom.

Uostalom nisam nesto pouzdan ni kada bih mogao da isporucim nesto, nemam toliko vremena.

Zlobnici bi rekli kako onda visis po forumu a ja cu se branit sutnjom. 

Svakako sve najbolje u daljem radu, trud se uvijek isplati u svakoj sferi zivota. (osim Kojimin trud u MGS V nakon 7 godina rada  :)

U vidu sadrzaja, onaj tko ima zelju nesto napisati - moci ce. Ako je tekst dovoljno kvalitetan, biti ce objavljen. Ali ipak, autorska konstanta ce postojat i imamo vec definiranu jezgru ljudi koji ce pisat. Imamo i jednog vanjskog suradnika/suradnicu s donekle kontroveznom kolumnom. Eto i javan poziv za svakoga tko misli da je sposoban kvalitetno pisat o nekoj temi u vidu kolumne, da nam se javi na info@fair-for-all.com s nekakvim materijalom.

Kod recenzija i dojmova o igri, takodjer cemo se oslanjati na forumase i prenositi njihova iskustva.

Takodjer cemo makismalno podupirat klanove, twitch i youtube kanale clanova.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Jel ja to osjetim dozu sumnje u moje sposobnosti Fenix ? :

Ja sam napisao cisto jer sam imao par clanaka objavljenih u nekim stranim (uglednim ) casopisima i sajtovima, iako oni imaju prava na te clanke ja bih to preradio ako uspijem uhvatiti vremena posaljem vam na ovaj mail. Mislim da bih mi ponudio mjesto moderatora odmah umjesto viper89  i Solid Snake vrijedim ko njih dvojica 

Omg, sad sam isao citat sto sam to napisao, kad vidim da me Voltriz podbada

Aj bas me zanima o cemu pises, posalji da vidim bez obzira imas li volje pisat dalje ili ne

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Mislim da bih mi ponudio mjesto moderatora odmah umjesto viper89  i Solid Snake vrijedim ko njih dvojica 

https://youtu.be/70eU840lc38

Mislite li otvarati kakav YT kanal u stilu HCL-a?

Mislite li otvarati kakav YT kanal u stilu HCL-a?
Kanal je napravljen, cak je i linkan video s njega tu negdje na forumu. Slobodno potrazis

Imamo namjeru da to zazivi. Hocemo li uspit, to je vec drugo pitanje... Ekipa s HCL-a to stvarno vrhunski odradjuje.

Kod HCL-a su to godine iskustva,nemoguće je imati takvu kvalitetu odmah na početku ali od nekud se mora krenuti.

Vrbujte Banića, tech wars 3.0

Imate kakav plan šta planirate objavljivati na YT? Samo s next-gen konzola ili i retro stvari?

Vrbujte Banića, tech wars 3.0
Slobodno nas spojis

BlueHell... , tu jos nemamo jasnu strategiju. Treba nabaviti i opremu za snimanje, a sve je to odredjeni financijski izdatak. Idemo polako.