Flipper Je. Kurta nek snima a mi ćemo gledati i slušati.Miro nek snima jela i hranu.Sub će vijesti pisati. On je stara iskusnjara.
PS2MASTER Je. Kurta nek snima a mi ćemo gledati i slušati.Miro nek snima jela i hranu.Sub će vijesti pisati. On je stara iskusnjara. Pisal sem i ja vesti jos kad je bio GP. :
voltriz I Fliperus je pisao vijesti, objavljivao, banovao i bio katica za sve. Zato je Gameplay sada gdje i jeste
Nexus I Fliperus je pisao vijesti, objavljivao, banovao i bio katica za sve. Zato je Gameplay sada gdje i jeste :
bluehell Nexus kako ga trolaš na sve moraš odgovorit bitno da broj postova raste Ti na odgovaraš sa :
Fenix Može i redoviti serijal na YT-u za unboxing igara od Mire? :)Miro nije ni svjestan koliko je trazena roba Da nam snima unboxinge, pripreme peke, gradelade, stejkova, mislim da bi svijet pao pod nama
Flipper Ja volim čitat njegove postove o hrani. Unboxinga ima svugdje po netu, ali njegove hrane i pripreme iste i nema. Hrana i gaming idu zajedno. Nažalost.
Soul Niste ni svjesni kakav ugovor morate Miri ponudit da tako nesto prihvati. Jeftinije vam je odma se obratit Jamie Oliveru