Soul pravednik Cim sam vidio da Mitch recenzira sve mi je bilo jasno. Njegovi (i Jamesov) videi na Game Frontu prije brdo godina su mene i zainteresirali na Soulse 🙂
Tuhy Očekival sam pozitivu, al ne i ovo Maaaaaajku ti jebem🤩🤩🤩🤩, brutalno. Pa kuda u tjedan dana oboje, pleme vam jebem. A ništa, jedan dan 13h Horizon, drugi 13h Elden, šta ću drugo
Nanox7 Tuhy Istog sam razmisljana, ali mi ne sjeda da sa jednog open world igre idem na drugi. Tako da cu malo ostavit par dana za Elden Ringa.
AbelKOsMos Znaci ovaj vikend se istrazuju dva prelepa sveta. From jebeno grabi ka samom vrhu, ako vec nisu tamo.
Tuhy Nanox7 Ma ne sjeda ni meni i nikad ovakve igre ne igram istovremeno. Vjerojatno neću ni sad, al moram ga bar isprobat u petak inače ću pregorit
foggy Tuhy Ne ne, prvo Horizon, pa onda Elden Ring. Ne razaraj nam snove. Ili prepravi sad svih 68 postova gdje si općio s Horizonom da ga igraš prvog pa ONDA Elden Ring 😃 Nema sad povratka Tuhy, pleme je reklo svoje!
Tuhy Povlačim i pristajem na kamenovanje, ali u petak u 00:01h ga igram pa makar me cijelo pleme jebalo 😁😁😁
foggy Tuhy Pleme će da te jebe, od sada pa do kraja života. Smršavit ćeš za par mjeseci kad krenemo 😃
chono StarFox_N bila je i za CP77, padale su desetke 😂 ja ne vjerujem nista vise dok ne probam ili ne procitam dojmove ovdje. NO PREORDER! Ali ovo mi mirise na real deal, na igru koja ce rulat godinama
doctorfreak chono Pogledao sam nekoliko recenzija...tipičan dark souls nastavak u open worldu. Trenutne mane su tehničke prirode. Jednima se igra rušila na ps5....drugima na pc-u se bugala grafika....sve ce to brzo ionako pokrpat...ako vec i nema day one patch...