[deleted] Malo mi je zao Guerille, 2017 HZD je pao u sjeni Zelde, i sad se opet ponavlja da ce pasti u sjeni elden ringa ni tjedan nakon izlaska.
resident_evil Jebem ti selo. Bit ću karakter i neću uzeti day one jer imam još barem 10 dana igranja Horizona + čeka me Jedi Fallen Order. Želim je ponovno preći na PS5, a i prošlo je više od 2 godine. I onda izađe overview trailer pa launch i sad ovakve ocjene. It's so hard to resist..
GLUE Vjerujem da će average median score biti mrvicu manji kada se skupi više reviewova, ali volio bih vjerovati da ostane na 97-98.
GLUE fensisuperstar I ja se pitam... Uvijek imaš one koje će napisati savršeni review, i po tome ispada da je igra 10 od 10, pa samo da na kraju daju 9/10 jer "niti jedna igra nije savršena, uvijek postoje greške" like no shit, ali kakve to veze ima.
StarFox_N Nebitno mi je koliko će visoka na kraju ukupna ocjena biti ali veseli me činjenica da je kritika oduševljena igrom.
chono StarFox_N bila je i za CP77, padale su desetke 😂 ja ne vjerujem nista vise dok ne probam ili ne procitam dojmove ovdje. NO PREORDER! Ali ovo mi mirise na real deal, na igru koja ce rulat godinama
maverick Kad Nintendo, From ili Rockstar izbace svoju perjanicu, svi ostali devovi mogu samo da se dive. weky Izgubio sam volju za druge igre. To sam jos davno napisao i svejedno se sam sebi cudim sto opet pokusavam igrati kojekakve igre koje fejlam zavrsiti, kao i sto fejlam kanuti se corava posla.
foggy Hahaha, šta je ovo s ocjenama. Jel to moguće 😃 Mislio sam još danas igrat Horizon FW, ali izgleda da ću gledat u download bar Eldena, pa brisat igru, pa opet skidat dok ne mogu počet igrat.
Soul pravednik Cim sam vidio da Mitch recenzira sve mi je bilo jasno. Njegovi (i Jamesov) videi na Game Frontu prije brdo godina su mene i zainteresirali na Soulse 🙂
Tuhy Očekival sam pozitivu, al ne i ovo Maaaaaajku ti jebem🤩🤩🤩🤩, brutalno. Pa kuda u tjedan dana oboje, pleme vam jebem. A ništa, jedan dan 13h Horizon, drugi 13h Elden, šta ću drugo
Nanox7 Tuhy Istog sam razmisljana, ali mi ne sjeda da sa jednog open world igre idem na drugi. Tako da cu malo ostavit par dana za Elden Ringa.
AbelKOsMos Znaci ovaj vikend se istrazuju dva prelepa sveta. From jebeno grabi ka samom vrhu, ako vec nisu tamo.
Tuhy Nanox7 Ma ne sjeda ni meni i nikad ovakve igre ne igram istovremeno. Vjerojatno neću ni sad, al moram ga bar isprobat u petak inače ću pregorit
foggy Tuhy Ne ne, prvo Horizon, pa onda Elden Ring. Ne razaraj nam snove. Ili prepravi sad svih 68 postova gdje si općio s Horizonom da ga igraš prvog pa ONDA Elden Ring 😃 Nema sad povratka Tuhy, pleme je reklo svoje!
Tuhy Povlačim i pristajem na kamenovanje, ali u petak u 00:01h ga igram pa makar me cijelo pleme jebalo 😁😁😁
foggy Tuhy Pleme će da te jebe, od sada pa do kraja života. Smršavit ćeš za par mjeseci kad krenemo 😃