Flipper Ma nije snimljen. Ima još drugih koji streamaju. Dio neke promocije. Otiđite na browse na Twitchu
deathwish doctorfreak zašto je taj frajer a thing? Neko vrijeme me yt spamao sa suggestionima "VIDI REAKCIJU ASSGOLDA NA OVAJ VIDEO". onak bmk za reakcije ljudi
elder8472 doctorfreak Pogledao sam par videa na yt i nije mi jasno kako netko moze tolko biti pun sebe
Soul elder8472 Ima nesto u njemu, nebi ga bezveze gledalo redovito 100+k ljudi na twitchu. I ja sam ga gledao tu i tamo dok je FF14 igrao redovito, sasvim ispravan lik.
elder8472 Soul A gle neznam velim pogledao sam i nije mi sjeo lik. herc Po kojoj logici kad tek izlazi 25?
herc elder8472 Po kojoj logici kad tek izlazi 25? To se i ja pitam. Prvo onaj nesretnik asmongold, pa sada oni. Doduše, ne pokazauju sve.
Flipper Ovaj overview trailer je jedan od najboljih koji sam ikada vidio. Koliko je dobro editiran i režiran. Čudo. Mislim na ovaj što je @herc iznad stavio.
elder8472 herc Ma izbjegavam sve kaj ima veze sa elden ringom, a ovaj trailer je jeben moram priznat. Ja sam preorder napravil 5.11 jos se bum malo strpil a ovi nek igraju. Jedino kaj me muci koji playstyle odabrati hehe
Soul https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring-red-bull-event Evo vam zasto igraju. Ukratko, promocija... Ja isto izbjegavam sve zivo, nisam ni ovaj overview trailer cijeli pogledao. Cekam petak, palim cim budem mogao, uzimam Hero-a, i krece maraton 😃
Tuhy Previše spoilanja, nema smisla da vidim pola bossova, jebo ih ja sa svim tim trailerima. Isto ugasil nakon 20 sekundi, igrat će se day 1, naizmjence sa Horizonom. Samurai klasa me vuče... Samo mi daj dobar straight sword i rokaona 🙂
herc @Soul Ja sam malo gledao i da ti budem iskren, nema se tu šta novoga za vijdeti, tek pokoji mini boss i to je to. Sve ostalo je već viđeno na testiranju ili manjim prikazima. Kao što si rekao, prave stvari dolaze u petak.
fensisuperstar znači izownao ga ko svinju,. asmongold je sabio ds3 i demons remsaster, ali ovo je teze ocito 😃
elder8472 doctorfreak Nebi bas reko da je tako al vidjet cemo. Kolko se iz bete vidlo nece biti r1 spam samo. fensisuperstar Haha klasika, na ovom bossu u beti su mnogi pali. Btw je ovaj lik igrao sekiro?
fensisuperstar elder8472 Btw je ovaj lik igrao sekiro? završio ali je jednom prije toga rage quittao.