elder8472 jel to ona fora maknes ledo udaris mu gigaparry sa cestusom i onda kad vratis ledo 0.1 sekundu nakon parrya ekipa bude

OH SHIT MOTHERFU

i 1shotas ga 😃

fensisuperstar
    Da 😀 ja cu verovatno kao i uvek prvo uzeti neku malo "drugaciju" klasu ako nista drugo barem po ovim slikama.
    Samuraj i astrologer izgledaju cool mada me i vagabond zove k sebi.

Znači od danas se kreće spavat najkasnije u 21h i tako svaki dan do izlaska igre.
    Svaki slobodan trenutak koji budem imao iskoristiti ću za spavanje.
    Kad igra izađe uzimam godišnji.
    I onda nema spavanja tjedan dana.
    Tako je bilo sa bloodborne i sekiro. Tako će i navijeke biti kad izađe fromsoftware igra.

Joj mislim da bi mozda ipak mozda poceo s prisonerom, nemojte me ubit zbog ovih 14 int, mislim da bi mogao biti zabavan neki hybrid build za prvo prelazenje

fensisuperstar ček koja je fora s tim dexteritijem ako dižeš primarno njega? Kaj si onda melee ili magic? Mislim na ds1 sam rokao strenght...endurance...i health...

A na demons souls tipa magic i intelligence...

Kakav build je ako se forsira dexterity?

Soul uf svida mi se. Son of winter and Stars. Nazvat cu ga Korado

doctorfreak najbroken build u Dark Souls 1 je Giant Dad sve na sebi ima Giant set a kaciga father of the mask, crest shield za staminu na ledjima i 2handed Chaos zweihander +10 koji zahtijeva 10 dexa i 16 str. I bazira se na to da si manliest man of man. Gdje samo lupaš R1 i ne mozes u 90% situacija izgubit jer si tanky as fuck sve udaraš na HP staminu i fast roll a tvoj weapon staggera svakog i samo ga doslovno r1 do smrti 😃 a sa time da je chaos radiš bolestan dmg. a usput čisto da build bude gigapederski, imaš pyro glove i black flame. Samo ću ti reći da su me ganjali kroz lothric 3 pedera i uhvatio sam ih u tunelu i krv je tekla taj dan. A build je toliko jednostavan za napravit da je strasno. Spawas se pokupiš Zweihander i trčiš dolje ubiješ prvog bossa u katakombi i imaš 1/3 šansu dobit odmah mask of the father. Odeš do skeleton blacksmitha i infjuzaš u fire pa kasnije u chaos. A doslovno ako imas mask of the father, crest shield za staminu i udariš onu travku znači forever stamina bro., postaješ unrelenting trading mašina i kad ga jednom zakačiš (a zwiehander je notorius po tome što zna hvatati ljude savršeno na kraju rolla) to je to. To ti je kao kad te King lock kicka u tekkenu i dobiješ onaj daze. To ti je doslovno ultimativni pvp min max build.

A fora sa tim 10 dex je da počinješ sa klasom koja ima 9 dex, ali kao "dex 10. don't tell anyone you leveled that up you fucking fgt" 😃 fora iz originalnog videa 😃

@Soul Hero obavezno. Nadam se da STR i dalje daje 33% više kad 2handaš

chono Astrologer, ima uvijek 16 INT kao na DS3. Stats su vise manje iste kao i na prethodnim Soulsima

[deleted] Prisoner ti je u biti najbolja klasa ako ces evolvirati u Enchanted Knight, to je bio jedan od onih koje si mogo da uopotrebljavas u Network Test. To ti je mix melee i magija. Isto kao sto je Confessor mix melee / miracles - pyro. A super stvar sada je da pyro scaling ide samo sa FTH a ne vise FTH/INT kao na DS3

fensisuperstar Ja tebe pitam kaj je dexterity a ti meni objašnjavaš kakonigrat ds1 😆

Ma za ds1 samo zwei iliti cvaja maxana ruši sve....

Dečki za souls igrr ide sve na strenght i endurance...i najveci greatsword...sve ostale kombinacije su pice...

Kad vidim da netko igra souls igre s magijom dođe mi proljev...to je za pice cajtat sa daljine 😆

doctorfreak Kad vidim da netko igra souls igre s magijom dođe mi proljev...to je za pice cajtat sa daljine 😆

Totalno. Mač ko kučerina i penetracija djeva okolo i naokolo.

Jedina magija koju priznajem u soulsima je u ds3 Soul stream
            IM FUCKING FIRING MY LASURRRR

i to naravno ako imas jos 2-3 frenda da jebeno snajpas depose dok trče

fensisuperstar Bloodborn prošao, ds1 prošao...demons souls uskoro prolazim...ds2 sam probao ali se nisam naviknuo...

I za kraj čuvam ds3...nikad ga još igrao...i to na ps5 sa stabilnih 60 frejma 😁

Jel ima ljubomornih? I onda još imam elden ring haha

1 / 4

Ja, recimo, uopće ne preferiram Greatswordove.

Obični Straight ili Curved mač kojeg nabrijem mi je u pravilu default oružje, a ostalo kaj se nađe je za isprobavanje te pokoje korištenje ak mi se baš svidi.

Volim brzog i agilnog lika, sa brzim udarcima, a ne da se otelim dok frajer zamahne mačem.

Svakom njegovo, jel... Zato tolko i volimo te igre

Sta mislite, imali li bilo kakve sanse da From doda jos 2 igraca za multiplayer, znaci 6, kao u DS3 ? 4 je smrt za dugorocni multiplayer

Tuhy

Isto tako, samo što je moje omiljeno oruzje dvoručno koplje, kada god igra ponudi takvu mogucnost ja ga biram bez razmisljanja.
                Šteta što koplja nema ovde ili mi je mozda promaklo.
                Idealno je za brze udarce što preferiram, a mozes kombinovati blisku i relativno blisku ali ne suviše prisnu borbu.
                Sto ostavlja veliku mogucnost u stilovima i prilagođavanju protivniku.

Danas tjedan,konačno se igra ovaj GOTY od igre.
                A do tada izbjegavam ikakve poglede na Jubitou vezane uz igru.

Flipper Lik je vec pola sata na jednom bossu...a toliko je loš da to nemrem gledati...

Kužim da je ljudima zanimljivo gledati kad netko rage-a i umire u souls igrama ali mi je lik fakat naporan.

elder8472 Poznavajuci takve likove kojima su najbitniji pogledi...nebi me čudilo da je to snimljen gameplay još od network testa...

Ma nije snimljen. Ima još drugih koji streamaju. Dio neke promocije. Otiđite na browse na Twitchu