master_x @fensisuperstar Očito nečeš tako brzo invajdat u Dark Soulsima a izgleda da su sve to proširili i na Elden Ring.
foggy maverick Sekiro je dvije stepenice iznad svih fromovih igara do sada. Nije. Nemoj stepenicama, idemo livadom.
herc Solid_Snake Jebo majku, mislim da mi je i dan danas najbolja Miyazakijeva igra prvi Dark Souls. Tako je bilo, tako će i ostati!
Tuhy Collectors dostupan kod Infomarka u ograničenim količinama. 5x za PS5 i 1x za PS4 Online bude kroz cca pol sata Uspjel je novi vlasnik sredit tih par komada. Ko hoće, nek požuri jer ih nebu još dugo. Jedan je već otišal 😄😄🙈😍😍
Tuhy Evo i linka https://infomark.hr/?s=elden+ring&post_type=product prayer Dabog da ti Luceed štekao što manje 😆 Neizvedivo 😃
master_x Niste normalni.I onda se nema para,recesija je,inflacija i te priče.A tu se iskešira 1400kn sam tak za korice,figuricu i disk.
prayer master_x samo se broji kao jedan od sretnih jer nisi taj koji će morati kupovati u Žabcu da preživi 😂
resident_evil master_x I mene to općenito fascinira. Svi kukaju svugdje (uopće ne mislim na forum) a imam filing da ljudi žive nikad bolje 😃 Ne znam da li su svi jedinci kao ja ili su svi nasljedili nešto od rodbine ili su svi senior programeri ili žive sa roditeljima 😃 Ali baš živimo dobro. Skoro ko da smo u Švici pa da imamo plaću 5-10k franaka. I sam sebi se divim-čudim. Dok sam radio samo sezonski bez beda sam kupovao collectors izdanja (recimo 2012).Tad su koštala oko 1000kn, nemam ih puno btw. Sad kad radim stalno i imam više para nego prije. Nema šanse da bi dao 1000 ili više kuna. Mislim da odgovor leži u tome da sam odrastao.
chono master_x pogledao, nema spoliera (barem prema mom misljenju) i otkazao sam Dying Light2 kupnju i usmjerio lovu na ovo. Brate mili koliko toga ce biti u Elden Ringu
fensisuperstar herc Dino btj nije mi dovoljno što me korona sabila, sad mi radiš uzjebice jer ne smijem kliknuti na ovaj video. 😃 do 25 ću dobit srčani
deathwish @Tuhy tebe treba pratit na necem, evo pobjeglo mi collectors izdanje jer nisam online bio TT (mislim mozda bi pobjeglo ovak i onak, ali hej copeium)
Tuhy deathwish Ak niš drugo, javio mi je da dolazi onaj bolesni steelbook uz Launch verziju. Ako će bit još koji Collectors, javit će mi
Tzereen Ne znam. Mene ste sad povrijedili s pričama o razbacivanju novcem i nezrelošću, da sam cancelirao i Horizon Regalla edition.