maverick Solid_Snake level dizajn Posebice blighttown i lost izalith Sekiro je dvije stepenice iznad svih fromovih igara do sada. Pomaze i sto nema niti jedne area koja je ogavna kao dvije gore navedene ili forbidden woods ili nightmare frontier u bb
foggy maverick Sekiro je dvije stepenice iznad svih fromovih igara do sada. Nije. Nemoj stepenicama, idemo livadom.
master_x @fensisuperstar Očito nečeš tako brzo invajdat u Dark Soulsima a izgleda da su sve to proširili i na Elden Ring.
herc Solid_Snake Jebo majku, mislim da mi je i dan danas najbolja Miyazakijeva igra prvi Dark Souls. Tako je bilo, tako će i ostati!
Tuhy Collectors dostupan kod Infomarka u ograničenim količinama. 5x za PS5 i 1x za PS4 Online bude kroz cca pol sata Uspjel je novi vlasnik sredit tih par komada. Ko hoće, nek požuri jer ih nebu još dugo. Jedan je već otišal 😄😄🙈😍😍
Tuhy Evo i linka https://infomark.hr/?s=elden+ring&post_type=product prayer Dabog da ti Luceed štekao što manje 😆 Neizvedivo 😃
master_x Niste normalni.I onda se nema para,recesija je,inflacija i te priče.A tu se iskešira 1400kn sam tak za korice,figuricu i disk.
prayer master_x samo se broji kao jedan od sretnih jer nisi taj koji će morati kupovati u Žabcu da preživi 😂
resident_evil master_x I mene to općenito fascinira. Svi kukaju svugdje (uopće ne mislim na forum) a imam filing da ljudi žive nikad bolje 😃 Ne znam da li su svi jedinci kao ja ili su svi nasljedili nešto od rodbine ili su svi senior programeri ili žive sa roditeljima 😃 Ali baš živimo dobro. Skoro ko da smo u Švici pa da imamo plaću 5-10k franaka. I sam sebi se divim-čudim. Dok sam radio samo sezonski bez beda sam kupovao collectors izdanja (recimo 2012).Tad su koštala oko 1000kn, nemam ih puno btw. Sad kad radim stalno i imam više para nego prije. Nema šanse da bi dao 1000 ili više kuna. Mislim da odgovor leži u tome da sam odrastao.
chono master_x pogledao, nema spoliera (barem prema mom misljenju) i otkazao sam Dying Light2 kupnju i usmjerio lovu na ovo. Brate mili koliko toga ce biti u Elden Ringu
fensisuperstar herc Dino btj nije mi dovoljno što me korona sabila, sad mi radiš uzjebice jer ne smijem kliknuti na ovaj video. 😃 do 25 ću dobit srčani