doctorfreak nije, platinirao sam i oba Nioha
Elden Ring
anime soula je zabavan. pogotovo kad odeš na dlc endgame bossa i 1-2 shotaš ga
doctorfreak
I The Adventures of Cookie & Cream?
foggy Onda bolje The Surge 1 i 2.
ok ovo su sad teške provokacije
fensisuperstar Lords of the Fallen je kaljuža žanra. The Surge je malo manja kaljuža, ali isto dosta veliko smeće.
Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre. Sve ove kopije nemaju sta radit u istoj recenici koliko god dobre bile... Ali gdje si iskopo samo Lord of the Fallen!? Zali boze vremena sto sam potrosio samo na brzi prelazak.
foggy Lords of the Fallen je solidna igra. Nije From kvaliteta ali je ok za odigrati jednom. Surge 2 isto tako nije from kvaliteta, ali je bezobrazno reći da je igra smeće. Drkaš me za surge 2 otkad sam napisao receniju. Imaš sreće što ćeš elden ring igrati na konzoli jer bi te genkao 24 7 seronjo
Soul Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre
ajde kao da je netko igrao King's field serijal jest kurac. Pravi fan je udarao armored core na OG plejki. Kao ja recimo.
fensisuperstar Koliko sam primjetio prica se o platinama. Nebi reko da te stare ko biblija imaju tako sta
Lordsi su blijeda kopija Soulsa al ono, oke za prijeć.
Realno, slažem se da je NiOh jedini koji se može kvalitetom usporedit sa Souls igrama. I ne samo usporedit, al oke, otom potom.
Anyway, pričal danas sa vlasnikom Infomarka, ne zna dal steelbook dolazi uz Launch verziju, nema info od dobavljača.
Pripremimo se da vjerojatno ne