lol koji ste vi mazohisti....nema elden ring prije nego se platinira bloodborn, sva tri dark soulsa i sekiro 😃

Picek
    Haha, ds1, ds2, ds3,, sekiro, bb, nioh, nioh 2, code vein, mortal shell 🙂 sad je na redu elden ring

Edit:
    Zaboravio Demons souls 😁

elder8472 Code Vein i Mortal Shell nisam ni igrao, ne znam, nisu me nekako privukle. Ovo ostalo se sve riješilo 😀

anime soula je zabavan. pogotovo kad odeš na dlc endgame bossa i 1-2 shotaš ga 😃

• [deleted]

elder8472

Ne priznam bez Dark Souls Remakea, bar 2x verzije PS3 Demon Soulsa, Lords of the Fallena te Salt and Sanctuary 😋😋😋

Tuhy Lords of the Fallena

Nemoj ljudima htjet zlo. Kud si baš ovo ubacio 😃
        Onda bolje The Surge 1 i 2.

Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre. Sve ove kopije nemaju sta radit u istoj recenici koliko god dobre bile... Ali gdje si iskopo samo Lord of the Fallen!? Zali boze vremena sto sam potrosio samo na brzi prelazak.

Soul a dodao bih ovdje i Nioh koji je po meni jedini serijal koji je iskoristio ono dobro iz souls igara i ubacio nešto svoje.

foggy Lords of the Fallen je solidna igra. Nije From kvaliteta ali je ok za odigrati jednom. Surge 2 isto tako nije from kvaliteta, ali je bezobrazno reći da je igra smeće. Drkaš me za surge 2 otkad sam napisao receniju. Imaš sreće što ćeš elden ring igrati na konzoli jer bi te genkao 24 7 😃 seronjo

Soul Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre

ajde kao da je netko igrao King's field serijal 😃 jest kurac. Pravi fan je udarao armored core na OG plejki. Kao ja recimo.

fensisuperstar Koliko sam primjetio prica se o platinama. Nebi reko da te stare ko biblija imaju tako sta 😛

Lordsi su blijeda kopija Soulsa al ono, oke za prijeć.

Realno, slažem se da je NiOh jedini koji se može kvalitetom usporedit sa Souls igrama. I ne samo usporedit, al oke, otom potom.

Anyway, pričal danas sa vlasnikom Infomarka, ne zna dal steelbook dolazi uz Launch verziju, nema info od dobavljača.
                Pripremimo se da vjerojatno ne😢😢

chono

A ostala mi u sjećanju.
                Velim,, oke mi je bila. Niš specijalno, al igrivo.