Ja neki dan došo (pretpostavljam) blizu kraja (ubio Škorpionku i sad trebat examinat neko drvo), al ostalo mi gore desno neistraženo i gore lijevo sivo (neotkrivena mapa). Pa reko, prvo to riješit.
I kolko god njuško i otkrio (bar mislim) 90% toga, nema šanse skužit kak doć do ova 2 dijela mape.
Prelomio, išo pogledat na net i ispalo da sam baš mutav.
Onaj prolaz sjeverno od Moorth ruševina sam fulo a da ni sam ne znam kak. Možda ga i skužio al izignoriro (a nisam stavil marker), možda mi nešto odvuklo pažnju… ko zna. Uglavnom, profulo cijelo područje jer nisam gledo kak treba, jučer ga riješio kompletno.
A ovaj drugi dio mape… našo sam pri prvom dolasku (prije ohoho) onu rupu u (opet) Moorth ruševinama, al mislio sam da ne mogu dolje jer me ubio pad kad sam skočio. Poslije bio papak isprobavat na drugi način i bio glup da nisam vidio onu izbočinu ravno di se skoči pa onda može dolje. I skroz zaboravio na taj dio.
I eto, danas vidio da se može dolje, pa se spustio, i sad rješavam taj dio (prvo selo i sve oko njega, pa po krovovima crkve, i sad sam spustio vodu).
Žal mi kaj sam moro pogledat, al jbga, propusti se dobar dio igre zbog banalnosti. A neke teže dostupnije dijelove (tipa, onaj kofer koji te spawna u drugom području) našo solo / čitajuć poruke na podu.
I dalje guštam, samo već dugo nije bilo poštenog Boss fighta. Mesmer je hrana za crve, bossovi u dungeonima nisu niš posebno, a Škorpionka je bila brutalno lagana.
Ko manu možda mogu navesti da je sve more of the same. Sve smo to vidli i u base igri, nije da su me iznenadili sa nečim. Ima par cool novih oružja, poneki cool novi neprijatelj, al ništa što bi me bacilo sa nogu. I premalo je nagrada u zabitim kutevima mape. Nađe se tu i tam ponešto, al često samo 3 sokola koja gledaju u daljinu il jebena gljiva. Realno, teško je i očekivat čuda s obzirom na ono što su napravili sa base igrom.
Usprkos tome, da ne bi ispalo da kenjam, radi se o ponajboljem dlc-u ikad napravljenom 😊