Ja neki dan doĆĄo (pretpostavljam) blizu kraja (ubio Ć korpionku i sad trebat examinat neko drvo), al ostalo mi gore desno neistraĆŸeno i gore lijevo sivo (neotkrivena mapa). Pa reko, prvo to rijeĆĄit.
I kolko god njuĆĄko i otkrio (bar mislim) 90% toga, nema ĆĄanse skuĆŸit kak doÄ do ova 2 dijela mape.
Prelomio, iĆĄo pogledat na net i ispalo da sam baĆĄ mutav.
Onaj prolaz sjeverno od Moorth ruĆĄevina sam fulo a da ni sam ne znam kak. MoĆŸda ga i skuĆŸio al izignoriro (a nisam stavil marker), moĆŸda mi neĆĄto odvuklo paĆŸnju⊠ko zna. Uglavnom, profulo cijelo podruÄje jer nisam gledo kak treba, juÄer ga rijeĆĄio kompletno.
A ovaj drugi dio mape⊠naĆĄo sam pri prvom dolasku (prije ohoho) onu rupu u (opet) Moorth ruĆĄevinama, al mislio sam da ne mogu dolje jer me ubio pad kad sam skoÄio. Poslije bio papak isprobavat na drugi naÄin i bio glup da nisam vidio onu izboÄinu ravno di se skoÄi pa onda moĆŸe dolje. I skroz zaboravio na taj dio.
I eto, danas vidio da se moĆŸe dolje, pa se spustio, i sad rjeĆĄavam taj dio (prvo selo i sve oko njega, pa po krovovima crkve, i sad sam spustio vodu).
Ćœal mi kaj sam moro pogledat, al jbga, propusti se dobar dio igre zbog banalnosti. A neke teĆŸe dostupnije dijelove (tipa, onaj kofer koji te spawna u drugom podruÄju) naĆĄo solo / ÄitajuÄ poruke na podu.
I dalje guĆĄtam, samo veÄ dugo nije bilo poĆĄtenog Boss fighta. Mesmer je hrana za crve, bossovi u dungeonima nisu niĆĄ posebno, a Ć korpionka je bila brutalno lagana.
Ko manu moĆŸda mogu navesti da je sve more of the same. Sve smo to vidli i u base igri, nije da su me iznenadili sa neÄim. Ima par cool novih oruĆŸja, poneki cool novi neprijatelj, al niĆĄta ĆĄto bi me bacilo sa nogu. I premalo je nagrada u zabitim kutevima mape. NaÄe se tu i tam poneĆĄto, al Äesto samo 3 sokola koja gledaju u daljinu il jebena gljiva. Realno, teĆĄko je i oÄekivat Äuda s obzirom na ono ĆĄto su napravili sa base igrom.
Usprkos tome, da ne bi ispalo da kenjam, radi se o ponajboljem dlc-u ikad napravljenom đ