foggy ma nek jede govna, keep it simple i daj materijala. Jebo ga Patreon da ga jebo!

Sinoc dosao do pravog Mohga, Lord of Blooda. Hvala sto mi niste rekli za JOS jednu regiju 😁 bilo je vec kasno i pokrenuo sam fight da vidim o cemu se radi. Zgodan boss od dvije faze. U drugu sam ga poslao u 3 sekunde, nisam znao za blood loss pa me isisao. Ali nece biti problema, pada danas iz prve

chono Sry, ne digam Wintersun. Ali kul ako u razvojnom timu ima fanova i stavili su reference. Meni se čini da je bilo par onih koji se očekivano odnose na Martinove knjige.

Zero vise je Lotra nego Martina ovdje. Na svakom koraku je Lotr utjecaj, od lokacija, bosseva i likova.

Zavrsio s poslom i odmah upalio igru da ga smeljem:

Najava na Game Awards 100%

Najtezi dio igre, ujedno i dio igre koji bi mogao biti nesto najteze opcenito je Ordina i ona 4 plamena. Da nisu ostavili upaljen plamen nakon sto pogines, ja neznam kako bi ovo prosao…

Oni archeri su OP, dolje oni nevidljivi assassini su OP, a skuziti najoptimalniju putanju do pojedinog plamena i to odraditi u jednom pokusaju bi bilo nemoguce. Hvala From za ovakvu odluku da pustite upaljen plamen jednom kada ga zapalimo 😊

Ja sam koristio onu neku baklju da ih vidim, jer inače je neizvedivo to proći osim ako ne misliš trčati kao bezglava kokoš dok te ganjanju nevidljivi assassini, a i tad je lutrija to proći bez ne znam koliko pokušaja. Naravno, nisam imao pojma da treba ta točno određena baklja koja se kupi kod nekog tamo trgovca dok nisam zguglo. #totalnodobardizajn

Ja sam naišao na samo jednog assassina, i to onaj gdje su ljestve gdje se popneš na prvu zgradu od koje onda ide dalje skakanje i to možda samo par puta tako da sam mislio da je samo jedan tamo. Zato su mi archeri bili rak rana, gađaju od preko 5 zgrada i tope HP.

Ja sam prosao bez baklje, ali sam se izjebo ko mali majmun. 2 archera sam skinuo, a treceg zanemario i izrolao se po krovovima. Assassina ima vise i iritantni su. Dode mi da nabavim tu baklju i da ih izrokam

kauboj Đuka, ma ovo je za tebe idealni idući From čelinđ:

#tryhard

led_zeppelin

Vjerujem, ali pokušavam uštedit za tetoviranje dosta novaca a auto mi je u zadnja 4 mjeseca izbio solidnih 14-15 tisuća kn tako da mi igra od 300kn nije prioritet koliko god da mi se igra. A i tu je poprilično bogat backlog što imam tako da nije hitno.

kauboj A to da, jednom prilikom je bilo 150 kn nova u trgovini, ali ta vremena su prošla. Sad je i po oglasnicima oko 250, ako uopće bude, a digitalna drži cijenu jer je From s pravom cijeni toliko s obzirom da je bila neprikosnoveni GOTY. Mislim da bi mogla biti oko cijena za BF ili oko Božića.

aha vi se referirali na sekiro. da sekiro opet drzi cijenu, ja je piknuo za 150 prije neke 2-3 god.

Zero

Ma znam, pratim redovno akcije. Demon Souls imam na Extri a dok to završim valjda će se već i FS smilovati oko Božića.

led_zeppelin Ali meni je to fakat bezobrazlog.

Pa da se radi o najboljoj igri na svijetu nakon nekog vremena moraš spustit cijenu.

Pa nema hebene šanse da za ps4 igru dam 400-500kn nakon xy godina što je vani. Je njima dobro?

doctorfreak Je slažem se preskupa. Ja je imam na cd-u za ps4, ako bi je netko
              htio odigrati a ne želi davati lovu lako posudim tko god je iz zg-a. Moram samo reći kolegi da mi ju vrati.
              Ja ju također još nisam prošao, ali na red će tek doći.

kauboj Tu ne treba čekat popust.Najmanje 100h igre je zagarantirano.A bliže je 200h.Igra vrijedi svake lipe.I to mi je u zadnjih 5 god. bila prva igra koju sam kupio Day One.

Btw.Sekiro i dalje drži cjenu,nakon 3 god. po 400kn,na popustima nikad ispod 200-250kn.