weky mislim da nije struktura problem, ali reciklaze dungeona i bosseva dakako ima (sto je i za ocekivati s obzirom na scope, iako bih ja osobno smanjio igru i izbjegao time reciklazu), te combat nije na razini npr sekira, sto je isto tako za ocekivati jer je igra navodno u izradnji jos od 2016. godine, kao i cinjenica da je nemoguce napraviti onako polished combat kada imas ovoliko varijacija oruzja te buildova.
Nebalansiranosti ima, ali ja sam se s time morao pomiriti jer bilo bi steta da odbacim igru zbog iste.
Meni je stvarno najveci minus reciklaza. Nije mi zanimljivo tuci jedne te iste bosseve i po 5. puta i tumarati preslicnim rudnicima i pecinama/dungeonima. Takve stvari su trebale umrijeti jos sa Bloodborne-om i salicama.
Mislim da je 7 malo pregruba ocjena. Meni je igra i sa ovim manama najbolje sto sam igrao jos od Sekira, ali naravno ako si je ti tako dozivio to je sasvim legitimno i zbog nekih stvari oko kojih se slazemo u vezi ove igre, mogu razumijeti da ti srozavaju ocjenu.