maverick Tuhy Mene ubije kolko je ogromna.
Bas to. Vec polako osjecam da trebam zavrsiti s igrom, a ja nisam ni 40% rijesio valjda, a kao sto velis moram svoj nos svugdje zabiti.
Joj Maveriče e, a meni si srao kad sam to prvi rekao ovdje u topicu. Igra je prevelika i naravno da ćeš se zasititi, desilo nam se svima koji udaramo 200h po njoj. Desilo bi se za sve igre. Ja sam zato pauzirao i sad imam volje dalje udarat. Kad sam u W3 plovio 7h jedan dan da iskopam sve iz potoka, nisam igru mogao vidjeti 5 dana 😃
Doduše, MHW i Iceborne imam 700h i nisam osjetio ovaj zamor nikad.
maverick Znam da je ovo vjerojatno "me thing" jer izgorim u open world igrama, a i opcenito ne volim repeticiju koje ovdje jednostavno ima, a gameplay nije dovoljno raznolik niti daje igracu osjecaj slobode i kreativnosti kao BotW npr.
A to je istina, iako imaš priliku sam svoje setove slagat kad god želiš, što ja i radim pa mi je zanimljivije. Uz sve to, i dalje je srž jako ista kroz cijelu igru. Meni toliko ne smeta, volim njihove igre i uvijek im se vratim, a lokacija koje su unique ima mali milijon.
Fico Meni se ovo čini ko igra koja se igra kojih 50-60h u komadu i onda se lagano uzme pauza. Pa se vrati i odigra 15h. Pa pauza pa se opet vrati itd.
Da, tako nekako. Igraš kad ti se igra, i onda je sve super. Nabijat 200h u kratkom periodu ne ide, koliko god je to sve dobro. Imam cca 130h igre btw.