RijeĆĄio Stormveil Castle, naĆĄao tamo dva moja npc-a, boss je pao nakon 4. pokuĆĄaja kada sam u principu shvatio da ga treba rushati u drugoj fazi odmah na startu. Imam dojam da sam obiĆĄao cijeli dvorac, ali kao da sam si spoilao bio jednom da su unutar njega i 2 bossa koja mogu pronaÄi i u Limgraveu. Je li to istina?
Krenuo po jezerima sad, isto rijeĆĄio par opcionalnih
Adam Thief of Fire je smijurija lagan, Watchdoga namlatio i onog Knighta koji je izgledao isto kao i njegova spectral verzija u Limgraveu u evergolu, eh da j onog di je cijela ĆĄpilja poison , nisam baĆĄ najsigurniji kuda dalje, ali kao i uvijek, ÄeĆĄljat Äe se sve. 42 sata, lvl 51, uchigatana +5 i fang +2 najÄeĆĄÄi pickovi.
Ono ĆĄto me zanima je kako ide scaling dalje kad bi recimo uchigatanu bacio na quality, keen, sacred. Davno sam igrao DS pa se ne mogu sjetiti je li bilo tako prije, ali kad bi je recimo s Ashesima bacio na Sacred ili Blood ili neĆĄto treÄe, nebitno. Bi li mi onda svako ulaganje u odgovarajuÄi atribut radikalno dizalo damage tog oruĆŸja ili je isti kurac ako pustim na standard i pumpam i dalje u STR ili DEX. Jer kad pretvorim u npr Sacred ili Blood ili Keen, nebitno, radi manji damage nego na standardu.