Riješio Stormveil Castle, našao tamo dva moja npc-a, boss je pao nakon 4. pokušaja kada sam u principu shvatio da ga treba rushati u drugoj fazi odmah na startu. Imam dojam da sam obišao cijeli dvorac, ali kao da sam si spoilao bio jednom da su unutar njega i 2 bossa koja mogu pronaći i u Limgraveu. Je li to istina?
Krenuo po jezerima sad, isto riješio par opcionalnih
Adam Thief of Fire je smijurija lagan, Watchdoga namlatio i onog Knighta koji je izgledao isto kao i njegova spectral verzija u Limgraveu u evergolu, eh da j onog di je cijela špilja poison , nisam baš najsigurniji kuda dalje, ali kao i uvijek, češljat će se sve. 42 sata, lvl 51, uchigatana +5 i fang +2 najčešći pickovi.
Ono što me zanima je kako ide scaling dalje kad bi recimo uchigatanu bacio na quality, keen, sacred. Davno sam igrao DS pa se ne mogu sjetiti je li bilo tako prije, ali kad bi je recimo s Ashesima bacio na Sacred ili Blood ili nešto treće, nebitno. Bi li mi onda svako ulaganje u odgovarajući atribut radikalno dizalo damage tog oružja ili je isti kurac ako pustim na standard i pumpam i dalje u STR ili DEX. Jer kad pretvorim u npr Sacred ili Blood ili Keen, nebitno, radi manji damage nego na standardu.