yakuza_stinger ne, ovo nije bila provokacija, vec zajebancija i tako je prihvacena i tako je napisana. Nikakvo skrivanje nije u pitanju, vec direktno u glavu sala na racun toga sto je zapravo "pravi nacin" igranja Elden Ringa. Ovakvih postova ima na stotine ovdje na forumu, a konkretno ovaj je napisan iz razloga sto stvarno ekipa napada ljude koliko sati imaju i na koji nacin su rijesili pojedinog bossa. Pa i ti pises ovakve postove i nerijetko sadrze vulgarnost u sebi, ali je smijesno.
Problem ovdje je sto sam ja napisao i problem ovdje je sto je Foggy isao vrijedat.
Ako je to uvjet, da sam ja pod nekim posebnim "povecalom" i da se ne smijem zajebavat poput tebe, foggya, tuhya ili bilo koga drugog, onda je prilicno jasno.
Fenix mi nije trebao ni sugerirat povratak na forum, da se javim Fici, jer ovo zaista nema smisla. Vezete me za chono7 postove, koje sam morao dobro objasniti privatno, bez pisanja detalja javno, jer nisu za svacije usi. Dovoljno tesko mi je bilo iznjeti ih i Fici preko telefona, jer je prva osoba koja je to cula. Nikome nisam to rekao niti se povjerio do tada...
Jos jednom, ovo je moj post i ovako se ja zajebavam i privatno. Ovo nije provokacija niti pecanje Foggya ili bilo koga drugog. On ocito ima neke probleme sa mojim nickom i skace na svaki post, osim toga otvoreno je to napisao.
Mozes me kontaktirati i privatno, postavite uvjete koje moram ispostovat, jer pisati generic i robotske postove mi se neda, to ne znaci biti clan foruma.
Sto se tice HNLa, postale su se zajebancije i nakon mene. Sto se opet veze za ovo gore.