Miro Ne kuzim kako scaling radi u igri jer nemas nigdi neku osobinu koja ti dize obranu cak i kad nabijem neki jebacki armor isto mi bude protiv nekih bossova, neznam mozda radi igra na neki tvoj level scaling pa kad se dignes preko nekog levela oni prvi neprijatelji to rade manje stete.
O ovome sam pisao, i mrzim ovaj dio igre. Totalni Dark Souls 2 i što sam najviše mrzio tamo - fashion Souls. Znači što god imaš na sebi nema skoro nikakve razlike, ili ako ima, one su 1%. Čemu da si dižem nosivost da stavim armor koji očito samo lijepo izgleda, a atributi nemaju nikakvog smisla? Ne znam, evo stvarno ne znam. Ili su to smrdali junački, ili su dali onom jebivjetru što je radio DS2 da se ovdje bavi armorima i jedinu stvar koju su mu dali nije napravio kak treba. Ne vidim drugo objašnjenje.
Miro Nekako mi mozda ne ide njihov stil igre u open world...
Ja sam isto možda veći fan njihovih "linearnih" igara također, iako se ovdje zabavljam nenormalno. Općenito mislim da im se zagubilo ono što su starije igre imale (taj flow koji je bio tamo), ali opet, izveli su ovo meastralno na neke druge načine. Jednostavno su drugačije igre koliko god bile slične. Tako ih i gledam i na kraju nemam problem. Problem su mi jedino repetativni dungeoni i malo pokoji castle dok ne uđeš u njega izgleda slično.
Ali evo, 110h junački derem, ne stignem zadnjih dana previše, ali ne znam da sam igrao igru toliko puno i dugo u relativno kratkom periodu i da uživam i dalje u dosta stvari.