elder8472 Sword of Night and Flame L2+R1 weapon art koji scalea sa INTom. ispuca laser jebeni a ako ga ispalis point blank udari explozija uz laser i udarim oko 5k cca sa 60ish inta
AbelKOsMos tako je 😃 weapon art koji pravi više dmga nego 90% spellova u igri. Isto tako moj weapon art je laser 😃 nije spell weapon art je haha 😃
Izgubio sam jebeni lock usred fajta i totalno sam se pogubio. Sad mi je žao što sam popio 2 šusa 🙂 htio sam ga skillovati na perfect ali nisam imao muda udarati parry kad me lik moze sa 2000+ hpa 3 shotati
Btw ovaj boss ima jebeni defense, ja sam na +10 maču sa 60 inta i udaram 250-300 udarac a ostale mobove i bosseve po 600 😃
Fenix Mozes ladno. zavisi sa kojim weaponom. Ima baš bruka bolesno op weapon artova. Tipa taj ice hečet. weapon art otprilike broken kao mač kojeg koristimo ja i @Soul 😃 tu su negdje. lik ladno speedcleara igru u 37 minuta. Reko bi čoek kaok riješi bossa tog jednog kojeg baš mora ubiti. frajer pobaca weapon art i samo vidiš kako se boss bukvalno topi kao da ga gađaš sa jebenom krstaricom a ne sa sjekircom.
Mozes bukvalno igrati čitavu igru a da ne bacis jedan spell. Dapače ja sam većinu igre prešao sa Greatswordom, samo mi nije više bilo zabavno 🙂
prvo polovicu GS gameplaya sam skakao sa weapon artom koji liči na Randy Ortona iz WWE. jebeno skočiš i sa guzicom padneš na protivnika.
Ova igra je sve.
@elder8472 evo ti point blank shot koliko dmga radi i onda s daljine 🙂
@AbelKOsMos kad smo kod toga +7 hečet na virgins bossu lik skoči na platformu čeka da dodju baci weapon art i 1 shota ih sa full hp. znači držao sam se za glavu. Bukvalno ganjaju ga bossevi lik ima tipa 400 hpa i frajer baci ice i samo kajta po iceu 😃 znači cim zavrsim igru pravim hečet playtru