foggy And there it goes... Znači da krenem INT dizat?
Nemoras, samo trebas puuuuno brze oruzije. Nemogu ti bas pomoc bez spoilera osim reci da je jako nebalansiran fajt za cisti greatsword. Trudio sam se pun k, ma jedva sam 20% uspjeo skinit u najboljim runovima. Svi drugi bossovi, sto je i fensi prije spominjo, da su zajebani za sporo oruzije, su pickin dim za ovo... S razlogom ljudi govore da je mozda i najtezi boss u souls igrama opcenito.
maverick Nigdje ne pise da morate odmah 100% Platinum Trophy GigaOmegalul kompletirati igru?!
Ne pricamo o tome, ali ako ti ista vise spomenem bit ce spoiler i pol, kao da si gledao po netu. Nemaju svi taj luksuz tj vrijeme igrat toliko ogromnu igru vise puta...
Kako sam reko mogucnost da lagano promasis, usudio bi se reci 30% igre, meni je glupost i pol.
fensisuperstar Ali najjače je što se možeš saznati ako slušaš što ti npcevi govore.
Ovo je itekako istina, ali bas me zanima koliko ljudi se sjeti vratit kod određenih NPC nakon određenih eventova da ih oni upute u nekom smjeru. Kontam samo ovdje na forumu je postotak jednoznamenkast...
Kapa dolje onome tko
skuzi sam kako naci sve 4 medalje i gdje stavit drugu
Pogledom na ovaj spoiler mozete komotno rec da ste citali s neta, pa sad kliknite ako imate muda 😛