viper89
Šta se mene tiče mogao je scenarij pisat i Jakov Sedlar.

Mene samo zanima kakvu će i koliku ulogu u ovoj igri imati konj ako se Miyazaki u međuvremenu nije skinuo sa svoje opsjednutosti močvarama.

Zvalo bi se Dark Souls 4 da nema Martina, za kojeg i dalje mislim da nema nikakavu veliku ulogu nego je samo marketinški trik za privlačenje pozornosti nakon megapopularnog GOTa.

herc Što više saznam, više sam nabrijan. Nemam više ni sumnje ni problema, čeka nas čudo od igre. Prestajem slušat informacije, spoilove i sve vezano i čekam igru, amen.

@foggy

Prvo me koštaš života, budućnosti, planova itd, zbog JRPGova koje mi preporučuješ, a sad me koštaš uskraćivanja informacija na forumu :@@@@@@@@@@@@@@@@

Zajebanciju na stranu, čeka nas IGRETINA od koje nećemo moći doći k sebi! FromSoftware + Dark fantasy - EPIC WIN!

Na Sophoslabu se već može preorderati ER. 😆

Mustinjo Nije to ništ! U Arizoni kod Brčkog se već može isprobati demo!

Kakvo prednarucivanje kad jos nisu kolekcionarsko izdanje pokazali.

Ukrao sam ovo s reddita, baš me zanima koliko će stvari od ovih biti u Elden Ringu. 😆

14 dana kasnije

Zelda game shop (Osijek)

Na sophoslabu 60 kn jeftinije.

Mislite da bude kolektorsko izdanje?

Ostale slike u spileru da nebude nered...

Ova deveta stavka, stvarno se nadam da će biti tako i da potencijalno imamo (po)najbolju rafiniranu Soulslike igru.

I na kraju dana,ovo je open world Dark Souls (4) igra.Jedva čekam.

21 dana kasnije
    11 dana kasnije
    21 dana kasnije

Gameplay postoji i samo je pitanje vremena.

1 / 4

To je bilo jasno od starta.

Iskoristili su Martinovo ime da nahajpaju igru, a njemu bi bilo dobro da se uhvati pisanja knjige The Winds of Winter i pokuša sanirati štetu.

Zaebati se i napraviti preorder ili zaebati se i ne napraviti preorder,pitanje je sad ! 🤔

Sorcerer To ti je onaj koji nikada neće završiti svoju knjigu

A takva nam propalica onda ni ne treba da radi na igri.

Sorcerer Elden Ring might be FromSoftware’s Breath of the Wild

Au nedaj boze da budu samo dungeon kao u botw. Bas tidija do zla boga, ali sve ostalo je bilo pristojno.

The Elden Ring co-op mode will be a lot easier to initiate, according to a recent preview. FromSoftware specifically told Gamereactor that the requirements have been 'drastically reduced' from having to use rare consumables in order to summon a friend, as was the case for previous Souls games. It is unclear whether you will be able to enter the Elden Ring co-op mode at will or only at specific places on the map, but this news should reassure those players who regularly struggle with FromSoftware's notoriously challenging games; with the help of up to two friends, everything should be easier, even though the Spirit Steed mount won't be available in multiplayer.
      The Elden Ring co-op mode is also going to be a requirement for PvP invasions, as we recently learned. That is to say, players won't be able to invade solo adventurers, though FromSoftware is still keen to hear the community's feedback on this topic.

https://wccftech.com/elden-ring-co-op-will-be-much-easier-to-initiate-says-from-software/

Koliko god me na prvu odbilo(jbg Demoni remake su me razmazili) što igra izgleda ko da je izašla na PS3. Čitajući ove zadnje informacije ponovno sam se malo nahajpao.

Znajući koliko sam uživao u svakoj igri od FS do sad. Mislim da straha nema, pogotovo jer im je Zelda: Botw inspiracija. Ako uspiju sve to ukombinirati čeka nas još jedan masterpiece..