foggy Opcenito amatram da, posebice u open world igrama, nije kljuc da svaku side misiju i collectibles skupis, kao npr korok seeds i shrines u botw. To moze dovesti do ludila!
Ako nesto i propustim, nije kraj svijeta. Zato imas u takvim igrama ogromne mape i svako stvara svoje iskustvo za razliku od linearnih igara, medjutim mnoge open world igre narusavaju to iskustvo i osjecaj discovery sa svojim upitnicima, usklicnicima i ostalim vodiljama na mapi te checklistama u meni-u.
Za to da se "sve mora rjesiti" su krivi acheivements i trofeji koji vjerujem da onima koji su ovisnici o istima mogu ogadit igru, ali takvi su si jednim dijelom i sami krivi.
Ako propustim nekog bossa, neki item, npc-a ili nesto sasvim peto, ne vidim nikakav big deal u tome i ne planiram zbog toga igrati sada igru uz guide ili nedaj boze restartati.
Mislim da nitko ne igra Fromove igre radi priÄe i eventualno tih likova unutra
Meni su neki od likova u njihovim igrama, posebice BB jedni od najpamtljivijih ikada. Znam skoro sve u toj igri likove imenom. Takodjer lore u BB je bolji od 90% prica u svim igrama koje sam igrao, tako da nije zahvalno zakljucivati da nitko ne igra zbog tih stvari iako naravno nisu jedine zbog kojih pamtim i igram njihove igre.
Mene iskreno strasno zanima lore Elden Ringa kao i prica u konacnici i citam sve sto stignem u igri i tekstove nekih npc-eva slusam i vise puta kako bih sto bolje shvatio njihovu pricu i svijet.
Da je Elden Ring samo mlacenje po bossevima i tumaranje stepama, odavno bih odustao od igre i otisao igrati ponovo sekiro jer tamo je combat ionako bolji.