Večeras odigrao malo...
Prešao sam Dark Souls 2 i Dark Souls 3, ali nisam zaluđeni From fan...
Odmah krenuo "samo ravno" gdje mi je rečeno nakon izlaska na samom početku, no došao do Margita i trebat će još malo palente pojest...
Krenuo sa Confessorom i onaj njegov heal šta ima na početku mi zasada jako pomaže.
Ovako na prvu mi se igra čini lakša od DS2 i DS3; mnoštvo "bonefirea", "refill" bočica nakon čišćenja lokacije itd.
Isto mi je kretanje nekako brže... Možda zbog opreme trenutno... Ali pohvale na ubačenom skoku kao i stealth opciji.
Grafički igra nije nešto VAU, animacije lika su i dalje kao i do sada i smatram da su to malo trebali doraditi da ne budu tako "krute", ali nije strašno...
E sada, iako engine ne ubija sa najmodernijim tehnikalijama, art i dizajn svega je fantastičan. Kada po noći počne kiša, pa svjetliti stabla u pozadini i na posljetku padat "zlato" posvuda... Fantastično. Kao i dizajn raznih spodoba...
Mislim da je HDR must; zadržava dizajn, ali u određenim vremenskim uvjetima i dobu dana / noći to postane za past na dupe!
Mišljenja sam da je dobro pogledati story trailer jer malo dočara cijeli svijet...
Igram PC verziju i desi se poenki stuttering no ništa strašno da bi bilo neigrivo. Nebi bilo loše da toga nema, ali mogao bih i tako preći igru.