Soul I ja sam skoro na njemu, ali danas ću Stormveil Castle pokrit do kraja i onda laganica. Nije spoiler, ali pazi se 😃
renda onaj frajer kaj zavija na rusevinama u sumi
Haha, više ne znam koji je sad to 😃 Ma je, neke je apsolutno nemoguće skužit bez da community stavi svoja iskustva pa složiš flow. Puno toga sam ja sam našao, ali evo sad me zanima jesam šta fulao pa malo wiki gledam na neke NPC-eve. Majko mila, tko ovo sve sam skuži treba Medal of Honor dobit. Ma daleko od toga, neki likovi su bezveze, ali meni generalno to nikad nije smetalo u Souls igrama jer me ta depresija uvuče i 3 linije razgovora su mi dosta da se naježim. Mislim da nitko ne igra Fromove igre radi priče i eventualno tih likova unutra 🙂
Čisto jedan info koji više ne postoji - Roderika je davala Golden Seed za jedan key item, tog itema više nema i promijenili su taj questline. Isto tako, na početku kad birate klasu imate jednu koja daje Golden Seed. Moguće da sam ja stim promijenio njezin questline i onda ga više ne daje da nemam ni taj 1 extra (to ima smisla u mojoj glavi).