Fenix pa meni evo stoji vec 15 minuta i svira main theme. Cudo!

Sto je najjace sve koje znam ovdje ili nisu gejmeri ili igraju cod i nemam kome hvaliti igru u nebesa i razglabati u nedogled. Jos ova corona i sad rat, samo me s tim smaraju gdje god se okrenem. Prestat cu se druziti sa ljudima dok se ne smire ta sranja.

Kakav art direction, kakav world dizajn, kakva atmosfera, kakva mjuza, kakvi likovi......JEBENO SVE.

master_x Jasno, nisam ni ja znao dok mi frend nije rekao. Vidio sam da je debuff zbog strelice dolje, ali za sta, pitaj Boga. Tko bi znao bez neta kako kazes...

AbelKOsMos Sviđa mi se kako si prešao iz samuraja u beskućnika 😃 Pravi si Tarnished gospon KosMos 😃

fensisuperstar foggy ako imas big balls odi u mistwood ruins 🙂

Ako me put dovede tamo, idem 😃
      Odmaram malo, bacam koji video up.

Da mi se hladnjak ne pretvori u turbinu svaki put kada uplaim igru, odavno bih uživao u ovome. Odigrati ću ovo čudo prije ili kasnije! Ili će patch popraviti stvari ili novi komp. Nikakav refund ne dolazi u obzir! A do igranja, uživam u sondtracku.

fensisuperstar Samo thumbnail koji pokazuje tebe i tog bossa, što je sve što ne želim vidit (još tebe ajd).

maverick e taman došao dolje danas, znači riječi ne mogu opisati koliko sam ostao impresioniran artom. Neprijatelji su OP u tom području, no ako si našao onaj mimic veil u dvorcu možeš naći svakakva fina oružja pa čak i golden seed.