Da,možda je i u tome što sam mislio da će biti nešto sasvim drugo.Ne DS klon.A i izgleda što renda kaže nekak grafički zaostalo.Mislim da je Elden ring nešto sasvim drugo od prikazanog.

Zero mislim da cak ima i veze s tim kaj kzes, sa Sekirom, jer je Sekiro pojam fluidnosti i bas ga opet igram

renda

Elden Ring će biti odlična igra kao prijašnje FromSoftware igre jer FromSoftware radi samo masterpiece igre

Neću vas lagat. Već neko vrijeme me živciraju svi ti silni leakovi u industriji uz nezaobilaznu i sveprisutnu njušku tog Schreiera. Iživcirao me i, inače besprijekorno dobroćudni Zero, koji je nonšalantno spomenuo jahanje konja i sad je trenutno sve što želim od svog mladog i napaćenog života -- vidjeti taj gizdelinski trailer koji nije snimljen kolom od traktora. :/

Moj život u ovom trenutku je doslovno u rukama From Softwarea. Mislim da je to vrijednije od ijednog IP-a.

k
      Sad kad i oni podbace pa izdaju Cyberpunk like igru gdje će bit hrpa bugova razbacana po istim levelima koje smo već davno odigrali.
      To bi bio epic kraj života ha?

Nema šanse, a nažalost nema vremena ni da napišem 5000 riječi zašto nema šanse. Moraš mi vjerovati na prve dvije riječi.

Mislim, imam vremena, ali . . . Persona 5 Strikers.

mjesec kasnije

foggy

Sve priče imaju aktove. Ne mora bit fizički podjeljeno sa splash screenom.

Strašna vijest, ja se sav sledio.

wooddiebone

Očito želi završiti što prije A Song of Ice and Fire, pa ne stigne pisati i za Elden Ring

lore based story je jedini i koji moze donekle proci u igrama jer ne uspije biti cringy tidius nelogicno sa bezbroj rupa u plotu govno kao svaki drugi oblik story-a u danasnjim smarackim igrama koje vise gledam nego igram. hvala bogu i isusu kristu na From Software i Nintendu jer bih odavno odustao od gaminga da njih nema.

za elden ring se nadam, unatoc ovom klaunu od pisca, da nece biti puno cutscena.

10 dana kasnije
        20 dana kasnije

herc računam da ću napravit dijete, ono će odrast, završit faks a Elden Ring ni GoT knjige još neće biti vani

23 dana kasnije

Znaci 21.1.22 #ViperOpetPostajeGamer, bilo je i vrijeme 😄