Da,možda je i u tome što sam mislio da će biti nešto sasvim drugo.Ne DS klon.A i izgleda što renda kaže nekak grafički zaostalo.Mislim da je Elden ring nešto sasvim drugo od prikazanog.
Elden Ring
Neću vas lagat. Već neko vrijeme me živciraju svi ti silni leakovi u industriji uz nezaobilaznu i sveprisutnu njušku tog Schreiera. Iživcirao me i, inače besprijekorno dobroćudni Zero, koji je nonšalantno spomenuo jahanje konja i sad je trenutno sve što želim od svog mladog i napaćenog života -- vidjeti taj gizdelinski trailer koji nije snimljen kolom od traktora. :/
Moj život u ovom trenutku je doslovno u rukama From Softwarea. Mislim da je to vrijednije od ijednog IP-a.
- Uređivano
Nema šanse, a nažalost nema vremena ni da napišem 5000 riječi zašto nema šanse. Moraš mi vjerovati na prve dvije riječi.
Mislim, imam vremena, ali . . . Persona 5 Strikers.
Otkazan Elden Ring.
G.R.R.M. ima problema sa pisanjem trećeg akta priče.
wooddiebone Ma ne brini, Fromove igre nemaju aktove, sve u redu.
Sve priče imaju aktove. Ne mora bit fizički podjeljeno sa splash screenom.
Strašna vijest, ja se sav sledio.
- Uređivano
Očito želi završiti što prije A Song of Ice and Fire, pa ne stigne pisati i za Elden Ring
wooddiebone Ja se šalim a ti meni wikipediju odma bacaš.
- Uređivano
lore based story je jedini i koji moze donekle proci u igrama jer ne uspije biti cringy tidius nelogicno sa bezbroj rupa u plotu govno kao svaki drugi oblik story-a u danasnjim smarackim igrama koje vise gledam nego igram. hvala bogu i isusu kristu na From Software i Nintendu jer bih odavno odustao od gaminga da njih nema.
za elden ring se nadam, unatoc ovom klaunu od pisca, da nece biti puno cutscena.
- Uređivano
Objašnjeno je koja je uloga Georgea R.R. Martina u izradi Elden Ringa
https://gamerant.com/george-r-r-martins-involvement-elden-ring-explained/
Prema glasinama Elden Ring bi trebao izaći prije travnja 2022.
Znaci 21.1.22 #ViperOpetPostajeGamer, bilo je i vrijeme