foggy Pa da, volim kad me igra smatra debilom da mi sve treba nacrtat. Znam da voliš Ubisoft i Assasine, but just don't.
Potpuno si izignorirao što sam napisao. Ako nešto želiš maknuti i igrati igru da se oslanjaš na svoje istraživanje, koristeći NPC-e i gledanje s visokih točki, možeš. Postoji ta opcija već tri nastavka i možeš si sam odlučiti što ti više paše. Ovdje se pričalo o Assassin's Creedu u određenim segmentima koji jednostavno ne stoje i kao netko tko je igrao zadnja tri nastavka, htio sam neke stvari pojasniti.
Vjerujem da si mislio da nam ne govore... Ne znam stvarno za Assasin i dal tamo mogu sve isključiti, super ako mogu. U Horizonu to nisam mogao, i dalje mi igra govori za koji se rub moram primit.
Ako ne znaš, onda nemoj diskreditirati to što sam napisao na temelju toga da volim igrati Assassin's Creed. Horizon nitko nije spomenuo.
Druga stvar je i prva stvar, a ja ću se vratit na ono da nisam debil i dizajn igre koja to ostavlja tako s razlogom pozdravljam jer su to odradili ne da su zaboravili na to, nego to ima itekako smisla onako kao su dizajnirali. Dublje u tematiku možemo kad pređeš većinu From opusa i Elden kak spada.
Ja se mogu orijentirati po dijelu Sekira i po Dark Soulsu 1 kojem sam dao puno prilika. Nije čitav Fromov opus, ali nitko mi ne može reći da nisam dao priliku. Igra smatra da neke mehanike ti znaš samo zato što oni znaju, što znači da se za njihovo shvaćanje moraš osloniti na Google i traženje toga što su drugi iskusili. Ima tu šarma, ali je riječ o quality-of-life nedostatku.
Ja bih rado da bude više ovakvih igara i onakvih poput Horizona i Assassin's Creeda i hrpetine drugih, iz jednostavnog razloga što ne postoji ultimativan dizajn gameplaya koji je savršen i koji se ne smije kritizirati ili hvaliti. Postoje kvalitetno implementirane mehanike, a to hoće li netko više voditi za ruku ili manje je stvar ukusa. Raznolikost je ono što daje šarm čitavoj industriji i to što imamo na izbor igre koje nam pašu. Nisam ni planirao ovdje se raspisivati, niti planiram dalje nastaviti, no često primjećujem kako se Fromove igre ne mogu hvaliti samo zbog onoga što jesu, već se mora druge igre sputavati kako bi se Fromove igre uzdigle. Isto vrijedi za to da te odjednom igra tretira kao debila samo zato što ti da određene informacije. Ovo nije kritika igre, već fanbasea.