master_x Čovjek uopće nije spomenuo reciklažu.
Kakvih 200 sati.
Main story je 50 sati. Sav sadržaj ukupno cca. 100 sati.
Otprilike kao Witcher 3, kraće od Persone 5.
I s obje igre ima nešto zajedničko.
Ponajbolja igra generacije.

master_x Ne postoji igra koja može biti zanimljiva 200h

A bome može i Elden Ring. Ako baš baš jako voliš određeni tip igara, 200h je goli K.

Ja sam igru prošao u 50h i to mi je sasvim OK trajnost. Moglo je više da sam išao i sve side questove raditi ali me igra emocionalno iscrpila. U biti ono što mene jedino smeta pored naravno damage scalinga jest setting tj. ta doom and gloom atmosfera gdje su svi jadni i bijedni kao i u svim Souls igrama. Mislio sam čim je ovaj GOT buco upleten u to da će imati orijentaciju prema high fantasy stilu poput recimo Nokronu kojeg su prekrasno dizajnirali.

Utukao zasada u igru 110 sati i nije mi nimalo dosadna, dapače. Od svih FS-ovih igara meni definitivno najbolja igra no trebam je završiti da to mogu konačno i potvrditi.

StarFox_N Main story je 50 sati. Sav sadržaj ukupno cca. 100 sati.

Ako pricamo o Eldenu, ne bih se slozio da je samo 100h sadrzaja. Ima barem duplo, pogotovo ako ga ides sam traziti. Uz guide i OP build od pocetka igre mozda i ide, ali to nije mjerodavno niti malo. U pocetku smo svi igrali normalno i istrazivali da dodjemo do necega, sad se valda prvo iskopa koji build i gdje nac najbolje dijelove za njega pa se onda igra. Najveca car igre i jest da sam prokopas pa pokusas slozit nesto od toga da te nosi dalje.

4 dana kasnije

Oni prije risani su bili bolji,sad više nema inspiracije.

Malo trivije:

Fora (ili ne) što ga se može natjerati i da aterira u vodu, ako to nisu fixali.

foggy

Scarlet rot najbolji izum poslije struje.

A i onaj frenzy mi je bio fantastičan prije,obožavao ga jako.

Scarlet rot me izbacivao iz takta žešće dok nisam nabavio incantation s kojim ga mogu riješiti, onda je sve postalo laganica.

Predobro Ha-Ha-Ha, lik dobio mač 😃

Hoće sad in real life solirat nekog

Brutalno.

Mač izgleda predobro, a gesta je za skinut kapu.

Zbilja odlična priča kad je valjda 90% igrača ne pohvata i treba čitat članke na internetu da je "shvate". Ha-Ha-Ha

member To i mene malo iritira…kad se komplicira s pričom…onak ne mislim provest u igri 500 sati da proučim svaki kutak igre i skužim priču.

Barem imaš hrpu likova koji praktički mogu živjeti od kanala i stranica posvećenih loreu Fromovih igara. Nema ničeg sličnog, osim kad treba recimo secirati radnju Kojiminih igara, tu se pogubi i on sam.

Uglavnom, živio Vidyja, makar tbh nisam ni gledao ER lore nešto pretjerano.