master_x jebiga nema se vremena za elden ring sad radim po čitave dane, i pišem "nešto"
Elden Ring
@DarkPunisher evo da odgovorim ovdje.
Palio sam PC 2 puta u 15 dana. Jednom da platim racune i danas odigrao malo Elden Ring
Ide sporo jer zaista nemam vremena, ali pri kraju sam sto se tice regija. Znao sam sto me ceka i planirao sam ovo razvuci tijekom ljeta. Sad uskoro krece godisnji, pa cu malo ozbiljnije gamepad u ruke
- Uređivano
Navali narode
- Uređivano
Moram priznat da mi malo dosadio Elden Ring, kaj se nije desilo ni sa jednim DS ili bloodbornom.
Sad cekam DLC, a za to vrijeme na Destiny 2.
master_x Pa i nije nešto teška kad ih je 33% igrača sredilo.
Tih 33% su veliki fanovi serijala, oni bi je sredili, makar tjedan dana zapeli na njoj .
FromSoftware: ‘Elden Ring’ Development Continues, New Game In Final Stages Of Production
Odrađen i NG+. To je to. Sada ide u ladicu sve do prvog dlc-a ako ga bude.
Skupilo se nešto u zadnje vrijeme:
Zero Carbot Animation je super!
Neznam za vas ali ja sam nekako ocekivao malo vise od igre, pogotovo kako je bila prezentirana. Nemojte me krivo shvatiti, igra je super, ali druga polovica izgleda da nije bas dobro izbalansirana i testirana + multiplayer je jako limitiran i jos bez Covenants. Za mene licno Bloodborne i DS3 su za nijansu bolje igre, ne smatram ER najbolju igru koju je From napravio.
- Uređivano
Gipsyking Ne postoji igra koja može biti zanimljiva 200h pa tako ni ova.Reciklira se sadržaj sa raznoraznim nijansama šta je sve normalno za bilo koji open world igru.U Ubisoftovim open world igrama,si sve vidio u prvih 5 sati igranja.Dalje je reciklaža i sve isto.
Edit:
Spomenuh Ubisoft pa se @Fico udara po glavi odmah.
Ja sam igru prošao u 50h i to mi je sasvim OK trajnost. Moglo je više da sam išao i sve side questove raditi ali me igra emocionalno iscrpila. U biti ono što mene jedino smeta pored naravno damage scalinga jest setting tj. ta doom and gloom atmosfera gdje su svi jadni i bijedni kao i u svim Souls igrama. Mislio sam čim je ovaj GOT buco upleten u to da će imati orijentaciju prema high fantasy stilu poput recimo Nokronu kojeg su prekrasno dizajnirali.