Opa, nakon metorit štapine, sada nađoh i meteorit katanu, spreman sam da skidam i najvece glave

[deleted] haha. 😃 ja ga ubio na svom glavnom. a ovo sam ga ubio sa level 5 assasinom sa bleed daggerom. znaci doslovno sam ga toliko iznapada da sam igrao pinball sa njime. bleedsploadao sam ga 🙂

Vrno se s posla, reko ajd malo da odigram.
    Posle dosta pokusaja sjebao I baju s festivala, satralo me L3, nemog verovat kolko puta sjasem s konja samo zato sto malo jace pritisnem analogni.

U procesu sblizio se s novim oruzijem koje bome fino ore i reko ajd samo da pokoljem neke govnare sto su mi ostali od pre.
    I tako evo sad je 6 izjutra i ja ginem od neka dva kurvara na nekom side questu.

A hteo sam samo malo opalit pa na spavanje.

Blood je u ovoj igri OP.Kakva magija.Več par okršaja imao sa duhovima koji imaju Blood/Arcane build,i to te sasječe u 2-3 poteza.
      Očito ću i ja krenut radit lika u tom smjeru.

fensisuperstar NPC invadersi su stvarno jaki ovog puta i puno pametniji nego u prethodnim igrama. Mini-bossevi su isto uzivancija, svida mi se to sto su pomijesali slabe i jake neprijatelje u istoj regiji, nema vise onaj standardan level koji vazi za cijelu zonu. Ja sam preso onog prvog "mandatory boss" ali imas toliko tih "field - foe bosses" da je uvijek zivo i imas osjecaj da uvijek otkrivas nesto novo ( dungeon, cave, ruin ).

chono Ti si inace fensijev tjelohranitelj na forumu ili?

foggy ti si inace uvijek tako zivcan i agresivan? U cemu je problem? Odgovorio sam Elderu na post i dao misljenje. Ja isto volim exploitat nesto sto je OP i zato sam odg na post, jer je kolega napisao "svakom svoje".
          Kako i ja to radim, odgovorio sam i dao svoje videnje na takav nacin igranja.

Gipsyking
            Ja bi reko da NPC invaderi nisu tak strasni, da su gori bili u DS2 i DS3. Recimo u DS2 armorer denis taj mi je popil zivce.

chono foggy ti si inace uvijek tako zivcan i agresivan?

Apsolutno nikad nisam agresivan i nikog ne napadam, nego te sarkastično pitam jednostavno pitanje na koje sam očekivao jednostavan i normalan odgovor. Već par puta odgovaraš u njegovo ime čim ga se spomene, počneš bahato na to odgovarat (kao sada) i to je uglavnom to. Zašto se miješaš u temi igre koju niti ne igraš, a da pustiš njega kao što potpuno normalno odgovara, da odgovori na pitanja? Vraćaš se ti na stare staze. Već kad se miješaš (a stvarno nekad ne trebamo tvoje viđenje u ovakvim situacijama), što nisi rekao fensiju da ne meće thumbove (videje) tu po temi i spoila drugima iskustvo?

Neću dalje offtopičarit, samo mi se ne sviđa tvoj tijek djelovanja na forumu.

Ajmo malo lakse. Ruku na srce @chono je potpuno upravu sa onime sto je napisao. Dio igre je, bio exploit ili ne... Tko hoce neka tako igra. Car ove igre tj "serijala" je da se moze na razno razne nacine igrat.
              Za mene je i obicni stit "exploit" koji nekoristim, pa nisam apsolutno nikome prigovarao ili podjebavo ako igra full tanky i skriva se iza njih...

• [deleted]

• Uređivano

Jedini “exploit” je ak googlas okolo i trazis informacije 😄

ali s time zapravo sebi unistavas ovo iskustvo igranja na sljepo i otkrivanja ovog nevjerovatnog svijeta, sve ostalo sto nades u igri i sam otrkijes pa koliko god broken bilo nije nikakav exploit po meni.

ja sam sad na nekih 15 sati, jos uvijek koristim onaj estoc koji sam dobio a prisonerom, danas idem u stormwill castle, do sad samo nalazim STR weapone. Digao sam int i vigor na 21, sad pumpam malo DEX

Soul
                Ok pa jel smije se reci svoje misljenje. Kolko ja znam da je to dozvoljeno. Nismo svi isti niti ne razmisljamo isto. A to ak se neko zafrkava pa drugi to ne kopcaju je drugi par cipela.
                Ugl zaboravite da sam kaj rekao 😁

elder8472 Naravno, i nemamo sta zaboravit, nitko ti nije nista prigovarao... Pogotovo ne ja 😃

Uspio sam srediti onog smagradnog zmaja mamu mu jebem!!! Samo na konju i trčati oko njega dok ne pukne attack i malo po nogama kad sleti i tako u krug!