foggy Bilo kako bilo, dajte ljudi samo neke stvari mećite u spoilere, alergičan sam vidit neke stvari do kojih još nisam došao.

To se odnosi na moj post ili? Nebi reko da sam nesto spoilo. Nisam ni dosad, i mapu sam stavio u spoiler tag ranije...

najgluplji način kako umrijeti padnem sa litice, vraitm se da pokupim soulove i ubijem neko govno na putu i idem se mountati 3 metra od litice i konj me ponese u smrt opet 😃

Soul Nije na tebe, samo je fensarda malo bacio spoil, pa čisto da pripazimo svi skupa. Otkrio sam ono govno underground... Znači nije samo jedna mapa u igri, evo još. Dobro kolka je stvarno ova igra 😃

@Soul is that what i think it is. sad samo fali da nadjem armor koji je GIANTS GIANTS GIANTS BECOME UNSTOPPABLE
    Giphy - How You Doin Kiss GIF

Uzivam u ovim komentarima skoro podjednako kao i u samoj igri 😁

Soul Ma problem je da lik ima velik def pa radimo malo dmg. Meni je jedan parry bio 249dmg sa +5 oruzjem. A neznam dal je ko skopcao kad mu je stit spusten i lupis ga u stranu gde mu je stit ko da igra regisyrira block. Ugl fun boss, flustrirajuc malo ali rijest cete ga

🙂
    🙃
    1 / 2
    Ja nisam niti u jednom DS koristio parry, al bome tu sam isao probat i funkcioniralo je

Nisam uspio da procitam sve komentare pa neznam ako se je pricalo o tome...dali je i kod vas da se ne moze gledati u bloodstains ? Vidim ih, kliknem ali nema red ghost par sek prije smrti. U nekim dijelovima igre vidim, u nekima nista

• [deleted]

Evo 5 sati u igri valjda sam umro 20 puta, nisam otisao gore prema dvorcu nego dolje i zalutao negdje u drugoj regiji. Sve super ali iz nekog razloga me bas glava boli vec nakon 2 sata igranja 😁 horizon sam igrao 12 sati u komadu i nije me bolila glava

Gipsyking da, nemres vidjeti, sjebano je i to, budu fixali, ja ni jedan nemrem vidjet.

[deleted] meni se isto to desava sa glavoboljom, samo u ovoj igri, najvise me oci jebu dok okrecem kameru jer je fps drop pre bolan.

elder8472

[deleted] Evo 5 sati u igri valjda sam umro 20 puta

@renda jel mozes smanjit motion blur na plejki? ja sam stavio na Low motion blur smanjio malo shadow i depth of field i više nemam glavobolje

Ista stvar i kod mene sa glavoboljom. Zelim da igram a znam da nijedna igra nije vrijedna da osjecas bilo kakve posljedice po zdravlje. Ne znam kako to mogu da isprave uopste. Cini mi se da je najgore na konju i kada pocnem da vrtim kameru

renda ja sam sa ultra stavio sve na high i kazem ti smanjio sam opcije i fakat nema više glavobolje. Ne znam jel do motion blura ili nešto drgo sa utlra na high. Šteta tho, ovo je bez zajebancije najbolja igra po igrivosti u zadnjih nekoliko godina ako gledamo godinu kad je izasla i ostale igre u "klasi". a po optmizaciji je između skyrima i cyberpunka.

ali jebate skočim i swingam 2hander a enemy nonplayable invader baci skill i prođe ispod mene sa whirwind like ablitijem. Prejebeno.

@voltriz znam kako ti je. Pogotovo kad povučeš malo bi... a ne pričamo o toj igri 😃

šala na stranu kad sam upalio igru stavio sve ultra onako imam 60 fpsa ali sam zato spavao do 11 i 30 i probudio se sa očima krvavim kao da sam gledao u rernu a nisam trepnuo sat vremena

Glavobolje u HZDu sam rijesio iskljucivanjem motion blura i povecanjem FOVa. Neznam ako ima ta opcija u Elden Ringu.

Ma meni je samo drago što su metnuli one leteće kokoši pa da me i one masakriraju kao nekad u sekiru.I da,svaki me jazavac natambura,prekrasna igra.Nije teška.