Zero Solid_Snake Krivo piše na kutiji, nije day one već day 1696 za tebe iliti 4 godine, 7 mjeseci i 23 dana (izračunao sam). Ali igra kao da je jučer izašla, jel.: p
wooddiebone Odigraš Deus Ex, sav si nabrijan na Cyberpunk i onda kurac. Kakva šteta da MD neće nikad dobit nastavak.
Fico wooddiebone Kakva šteta da MD neće nikad dobit nastavak. Evo najiskrenije mislim da hoće jer će Squeenix se morati okrenuti drugim franšizama nakon ovog debakla od Avengersa. Dajte Eidosu da radi Deus Ex u miru.
ibor4you Tzereen Je fora je. Ide orginalno jedino uz ovo izdanje. Mada sam odmah uzeo i klasičnu crnu, za recimo drugačiji outfit 😉
ante-sb Kupio sinu Cobra Kai igru jer je vec peti puta gleda ispocetka na netflixu On je prezadovoljan Btw izgleda onako opustajuca arkadna 2d tucnjava
maverick Stigla je mrcina. Dao sam tipu sto dostavlja 10€ da mi pomogne donjeti gore. Krvi ti! Poslusam sam te @Tzereen oko dijagonale, a tebe Jole @JoelDrake oko marke. @Zero @weky vas dvojicu cu vijati ako grafika ne Bude bolja. Javim dojmove nakon nekoliko dana koristenja.
weky maverick vas dvojicu cu vijati ako grafika ne Bude bolja. Ali budi iskren i priznaj ako grafika doista bude bolja. A bit će, jer je.
JoelDrake maverick Welcome to the club, preporodit ćeš se, vidjet ćeš samo taj Remote daljinski niti jedan mu nije ni blizu, a slika i ostalo sve 5, uživaj!