DarkPunisher Najs, čestitam na najljepšem autu u klasi. Ja čekam da najave novu šesticu pa ću zamijenit trojku svoju. Jel' G ili X?

buz Hvala ti

😃
    🙂
    1 / 2
    stvarno je prekrasan auto, odusevljen sam doslovno svime. X verzija je u pitanju

DarkPunisher Ajde imat ću par pitanja o njemu za mjesec-dva, baš me zanima taj motor i kak ćeš bit zadovoljan.

Vrijedilo je 6,50 eura uplaćenog PDV-a.

maverick Za picolov s Mazdom moraš potegnuti do Japana.
      Tu imaš više šanse s punoljetnim VW-om.

Čestitke na autiću, btw.

Odjebao CE od Nier Replicant prije tjedan dana pošto nakon dugog razglabanja sam odlučio da je pre skup za ono što nudi, pa sam zato kupio za puno manje:

• Nier Replicant digitalna verzija za Steam sa cdkeys.com
        • It Takes Two sa Steam s kojim sam dobio friends pass za 35 eura

prayer Odjebao CE od Nier Replicant

pa sam zato kupio za puno manje:

Nier Replicant digitalna verzija za Steam sa cdkeys.com

maverick Ma bio sam se mislio hoću li čekati neko sniženje ili neću, onda sam vidio ovo i odlučio se za kupnju 😃

Uzeo The Outer Worlds i No Man's Sky za PS5. Prvi na redu je NMS.

Tzereen Nikakav popust...kao popust od redovne cijwne 500kn hahaha

Pa taj kompletni diablo se mogao vec 10 puta uzet preko sancte za stotinjak kuna..

Žena me obradovala malo prije rođendana i kupila mi 2 noža Jedan je mid range CRKT m16 bronze a drugi savršenstvo zvano Spyderco Shaman sprint run koji je limitirano izdanje i nema ga više

1 / 2

doctorfreak ma znam da ono nije normalna cijena. Al baš sam htio imat digitalni Diablo. Da ne vadim disk, nego ga pokrenem kad oću.

A ovo izdanje mislim da nije bilo za 100 kn u Sancti. Ima dva - ono s ekspanzijom i ono s ekspanzijom i necromancerom. Uglavnom, ova cijena je meni ok. Sad još čekam Civilization VI.

Malo sam se počastio stalkom za igre i dobrim štivom.

1 / 2

Solid_Snake Krivo piše na kutiji, nije day one već day 1696 za tebe iliti 4 godine, 7 mjeseci i 23 dana (izračunao sam). Ali igra kao da je jučer izašla, jel.: p