Naletio za 20 eur + shipping, dođe s malim katapultom XD
Još kad kuću sredim ću imat i di izložit to
Naletio za 20 eur + shipping, dođe s malim katapultom XD
Još kad kuću sredim ću imat i di izložit to
deathwish blago rečeno ljubomoran, odigrao to sa solidnim fondom sati (+140), jedna od omiljenih igara.
Odličan ulov.
Deadwalker dosta veliko, medieval2 je recimo jako malli collectors.
Šteta kaj sama igra bila katastrofa na launch
Miro Kad je bal, nek je maskenbal!
Evo za vikend kupljen novi auto, i za rođendan mužu nova stolica i novi komp, pa sam morala i tipkovnicu i miš i zvučnike jer nije mi to bilo to. Uzela sam i godišnji tjedan dana da sve to isplaniram i posložim mu u ured bez da posumnja da sam išta kupila
Tak je i moja meni od tehnike uzela nešto jednom pa sam se naljutio jer sam ja to mogao 20kn jeftinije nabaviti
Nikad više ništa nisam dobio.
montoya Mogao si za te pare plocice postaviti
Znam da sam ostario jer se veselim usisavaču kojeg sam kupio. Uzeo sam ovog Dysona V10, isprobao ga par minuta. Za sad sam stvarno impresioniran viđenim. Nije to malo love za portabl usisavač, ali za sad izgleda kao da vrijedi te pare.
Tzereen Gledao sam i ove, ali ne mogu dat 800+ € za štapni usisavač. I 500 je puno. No ajde, 12 rata bez kamata, nek bude.
Znači došao je iz kutije sa samo jednom crticom baterije pa smo ga probali na 2 manja tepiha samo.
Ovo je izvukao na low i medium snazi. Znači ovo je u posudi ovako visoko, a debelo je nekih 2cm. Uglavnom, jako puno prašine i dlaka s možda 6 kvadrata tepiha i usisavanja od ukupno 3 minute.
Ma ne, zbilja je top. Ja sam probao i gen5 i V12 slim. Njega smo stavili na popis poklona za useljenje, pa ako neko želi, nek nam ga uzme.
buz imam v8 3 godine, i onaj sa laserom zbog dlaka i kose, dakle poslje v8 (i dalje ga imam i koristim redovito) sam rekla samo dyson i ništa više. Košta ali vrijedi.
I da, poslje renovacije kuće, sam rekla u moju kuću će uć samo maleni tepih za brisat noge. Leglo bakterija, prašine prljavštine, služi ničemu, očistit ga nemožeš s ničim. Ako možeš, počupaj tepih gdje možeš, zamjeni laminatom ili pločicama, čak je i linoleum bolja opcija od tepiha. Lako djetetu staviš one kockice od pjene koje se slože ako puzi po podu i igra se, i kasnije makneš kad poraste.