ikral slažem se, izgleda kao studentski design projekt kojeg je netko sklepao da ubije vrijeme na predavanju pa pustio to kroz 3D print.

Legenda…

Oblivion: Remastered jer ja to moram imati odmah.

Mislio sam kupiti Indianu jer znam da je igra fenomenalna ali koliko god bila dobra nedam 80 eura.

Sigurno ću ga kupiti ali tek kada padne na oko 40-50 eura.

Umjesto Indyja sam kupio sam Clair Obscur: Expedition 33 za 45 eura.

Jutros stigao TCL C765 ⬆️

Ako trebaš pomoć s namještanjem slike, možemo prodiskutirati. Dragi bog zna da sam mjesec dana drkao po tome.

weky Slobodno napisi svoju kalibraciju. Moze ovdje, moze u TV temi (samo me oznaci). Hvala.

Napravio sam mali preorder u Zelde:

1 / 2

Naletio za 20 eur + shipping, dođe s malim katapultom XD

Još kad kuću sredim ću imat i di izložit to

deathwish blago rečeno ljubomoran, odigrao to sa solidnim fondom sati (+140), jedna od omiljenih igara.

Odličan ulov.

Deadwalker dosta veliko, medieval2 je recimo jako malli collectors.

Šteta kaj sama igra bila katastrofa na launch

Crkla perilica rublja

Isa san uzeti provuci na diners pa glupo samo to provuci

I jos Silent Hill koji nije bio u ducanu pa ce doci glsom

Ako jos nesto crkne uzeti cu cilu wish listu🤣🤣🤣

Evo za vikend kupljen novi auto, i za rođendan mužu nova stolica i novi komp, pa sam morala i tipkovnicu i miš i zvučnike jer nije mi to bilo to. Uzela sam i godišnji tjedan dana da sve to isplaniram i posložim mu u ured bez da posumnja da sam išta kupila 🫡

Tak je i moja meni od tehnike uzela nešto jednom pa sam se naljutio jer sam ja to mogao 20kn jeftinije nabaviti 😆

Nikad više ništa nisam dobio.

oxi pa brate, sliku opali. I auta i stroja u kući.

Btw, ako se ikad rastaneš, call me!! 😃

Tzereen

Ajde brate poslje ću nekad u tjednu, kosim i puše bura i nemogu se skinut u kanotjeru jer će me propuhat a vruće u pm i flaks mi puca stalno jer sam kupila krivi i imam još sat vremena da brzo završim koliko mogu jer moram skuhat neku splačinu za ručak

oxi Na trenutak sam pomislio da je skakavac u travi.