fensisuperstar

Ne velim da nije. Oni mi se neš ne sviđaju. Ogadili su mi se kad vidim one svirače po svadbama i po emisijama Fio show i Rubala pa imaju tog Kronosa. Čim ih spomeneš pomislim na te narodnjake kad im sintić obavi više od pol posla.

Yamaha a i Rolandovi mi se ne samo što je veći izbor Yamahinih music keyboarda već i gledam i povoljniju kupnju. Nisam profić da mi treba na kraju krajeva skupocijeni alat. To je opcija što izabrati: laptop ili sintesajzer.

Ovaj Yamahin što sam ja naveo košta oko 1.990 € a u tom rangu Korga nit nema. Malena je opčenito ponuda kod nas Korgovih sintića. Najviše ima Yamahe i Casia a Casio jeftiniji modeli su mi pak izgledom neozbiljni kao da su izašli iz neke prpošne videoigre 😀

Rolandov Jupiter bi mi bila druga opcija ali o tom mogu samo sanjat jer je 1000 eura skuplji. Prvi midi fajlovi, odnosno zvukovi za električne orgulje su od strane Rolanda i postao jedan od standarda.

Mrcina od keyboarda. Odličan realan zvuk a bome mi se i dizajnom dopada.

TITANXIS kad im sintić obavi više od pol posla.

Trebas ti imati znanja pun k da to svira samo od sebe. Drugo stavljas cijenu od 1900 eura a korg nautilus kosta 2000…

Ako nisi profic nemas razloga kupovati studijsku opremu. Zapravo ni ako si profic ne trebas. Kupis si nesto do 600 eura, uzmes uz njega dac spojis na pc i nabavis si softvera kojeg dobijes uz dac vecinom. Roland Jupiter i korg studijske koriste bendovi i izvođači koji pune stadione. Plus uz njih trebas uzeti masu addon pizdarija da imas max od njih

• Uređivano

Kronos je dobar aranžer a i stane u njega pun k ritmova što i zabavljačima po svadbama i treba.

Edit: a sam si spominjo profi opremu. Jupitera ne bi ni kupoval jer mi to preskupo

TITANXIS a sam si spominjo profi opremu

Pa ja sam napisao sto bi ja kupio da se mene pita :-D

Imas na muzikeru odlicnih korga za 600 eura.

TITANXIS nekoc svirao klavijature. Sad profesionalno sviram kurcu.

Kupio bi mami ne sebi. Jeftinije dođe to nego da si plaća aranžera.

Konačno si pronašao nešto ukusa, sunce ti tvoje

Kako sam sucker za steelbookove, napokon sam ugrabio ovaj i to preko fb marketa

• Genesis

•  
              •  
              •  

ThaUrban poslikam kolekciju kad se preselim u novi stan, al ovako okvirno 30tak

4 dana kasnije

Za zimsko vrijeme po snijegu i sklizavom terenu dobre.

Vracam se gamingu nakon 4 mjeseca, pa sam si uzeo i ovu stvarcicu.

• Fenix

•  
                •  

TITANXIS ja kupio neke Dechatlon za pentranje po Sljemenu i kad sam skužio da su najudobnije cipele koje sam ikad nosio, uzeo sam još jedne za daily upotrebu. Pederi s posla me ismijavaju s Nike i Adidas od po 200 eura, ali ove su stvarno premoćno dobre

• Tzereen

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                  •  
                  •  

Fenix taj koji te zbog tog ismijava je debil, a ne pentrač na Sljeme. Ok, ne nužno debil, ali nije korektno od njega.

Decathlon ima odličnu robu.

Doduše, ne znači automatski i da su razvikane marke precijenjene. Neke stvari zbilja vrijede svojih novaca.

• Fenix

•  
                    •  

Tzereen Doduše, ne znači automatski i da su razvikane marke precijenjene.

Većina jest, pogotovo što se tiče obuće

Fenix

I ove moje su iz Decathlona a platil sam ih 56,99 €. Kao što veliš za sebe i ove moje su udobne i toplo mi u njima i manje mi se skliže po snježnim planinama. Već sam par put padal u tim zimskim uvjetima sa običnim tenkama pa rekoh samom sebi stari moj kupi si neke za takav teren i uvjete.

Ja za zimu imam svoje crne Timberland čizme. Morao sam uzimati broj manje zbog žuljeva, ispočetka su ostavljale plavi trag od boje na čarapama, ali sad kad se koža razgazila moram priznati da su jebene, vodonepropusne s 3 sloja i tople. Još u vrijeme kuna bez akcije su koštale oko 1600kn (ugrabio ih za upola manje), ali bogami kvaliteta se osjeti. Tko uzima, preporuka je odmah kupiti i sprej za održavanje kože.

• Tzereen

•  
                      •  
                      •  
                      •  
                      •  
                      •  
                    • Uređivano

Fenix ja bi rekao da ovisi i o korisniku i o potrebi, ali definitivno i o osnovnoj cijeni. Istina. Trenutno su koma visoke.

Totalno sam se iznenadio kad sam vidio kolko npr. sad koštaju nove Hokice. 160-180 eura. Stvarno puno. Ja sam do sad uvijek vrebao akcije pa sam kupovao za po sto ili manje eura u prosjeku. U tom slučaju stvarno vrijede tih novaca. Opet, ovisi o modelu i nozi i korištenju.

Kad smo kod te teme, išao sam npr. probati On tenisice. Svi živi sad pizde za njima. Mass ima valjda 25 modela. Ali, meni ne pašu. U njima mi stopalo ne ide ravno, već se naginje prema van. Baš iritantno. L