zontra
Pazi ga ko oko u glavi, ako ti rikne bilo sto, tipa tipka za volume, rec ce ti da su morali zamjenit cijeli mobitel za malu cijenu od par tisuca kuna, pa ce ti preporucit da kupis novi jer ce ti se vise isplatit.
Baterije u njih su bolje kao i zastita podataka i kamera, nisam totalni hater, mami sam kupila iSranje 7 davno, kad joj je ona tipka u sredini krepala nakon 6 mjeseci, pod garancijom je bio, rekli su da garancija ne pokriva jer je bilo vlage unutra sto znaci da ga je bacila u vodu (sto nije) i da ce racun doc vise od samog mobitela jer moraju zamjenit skoro sve unutra (?????) i preporucili mi kupnju novog iSranja, na izlasku iz ducana sam ga fino zafrljila u more nakon sto sam ga stukla u pod da ga otvorim i uzmem sim karticu (jer koriste posebne vijke koje nemozes otvorit sa obicnom kacavidom) i odvela ju da si odabere bilo koji android koji hoce. Nikad vise.
Zamisli da ti krepa ti keks u kompu kaze ti lik koji ce ga popravit (jer gubis garanciju ako ga sam ides zamjenit, na proizvodu koji si masno platio i posjedujes ga) da moras promjenit cijelu i maticnu i graficku jer.... eto. Ne podrzavam njihov nacin rada, lopovi zedni svake kune.
Sretno da novim apple-ovim proizvodom.